Ο λόγος για την Ecem Karaağaç που υπήρξε παίκτρια στο Τουρκικό Survivor 2018 και κατήγγειλε ότι της υποσχεθήκαν την πρώτη θέση, που όμως δεν της δόθηκε

Όταν η Ecem Karaağaç, ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Survivor μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, είπε σε αυτό που της υποσχεθηκε την πρωτιά και «δέχθηκε την προσφορά να τον συναντήσει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τουρκικού site «internethaber.com» ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Για να «ενεργοποιεί» η υπόσχεση η Ecem Karaağaç βίωσε επανειλημμένα σεξουαλική επαφή μαζί του. Έτσι, η Karaağaç συμμετείχε στον διαγωνισμό και όταν βγήκε από το παιχνίδι μετά από λίγο καιρό, κατάλαβε ότι εξαπατήθηκε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by damlacan_duygudianzenza (@damlacan_duygudianzenza) on

Έτσι, υπέβαλε αίτηση στον Γενικό Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης και ανέφερε ότι κακοποιήθηκε, και ζητούσε να τιμωρηθεί ο ένοχος. όπως ανέφερε και η cumhuriyet.com.

 Ποια είναι η Ecem Karaağaç; Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1991 στην Πούρσα, και το όνομα της μητέρας της είναι Mine Mater και πατέρας της είναι ο Cengiz Karaağaç.

Αποφοιτησε από το Πανεπιστήμιο «Yaşar» λαμανοντας πτυχίο από την Σχολή Αρχιτεκτονικής, αλλά συνεχισε ως επαγγελματίας κολυμβητρια και έπαιξε μπάσκετ για 6 χρόνια.

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: