Ο Θεός συγχωρεί ο «θεός» όμως, της Σαϊεντολογίας, Τομ Κρουζ, όμως ποτέ. Το κρατάει ακόμα «μανιάτικο» στην πρώην σύζυγο του Νικόλ Κίντμαν.

Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, μπορεί να συγκεντρώνει εγκωμιαστικά σχόλια για την επιμονή του να εκτελεί ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του, όμως όσο μεγάλος καλλιτέχνης και εάν είναι ο Τομ Κρουζ, έδειξε απίστευτη μικροπρέπεια απέναντι στην πρώτη σύζυγο του Νικόλ Κίντμαν.

Ο 57χρονος ηθοποιός είχε υιοθετήσει δύο παιδιά με την Νικόλ Κίντμαν, την 26χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 24χρονο Κόνορ.

Η γνωστή Αυστραλέζα ηθοποιός δεν άντεξε όμως την γνωστή περίεργη «αίρεση» της Σαϊεντολογίας που έχει ασπαστεί ο Κρουζ και πήρε διαζύγιο από αυτόν το 2001, μετά από 11 χρόνια γάμου, αρνούμενη να ακολουθήσει την πίστη του συζύγου της.

Κάτι που η 51χρονη ηθοποιός δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις που έχει κατά καιρούς παραχωρήσει.

Κατά καιρούς μάλιστα, σε συνεντεύξεις της έχει κατηγορήσει την συγκεκριμένη αίρεση που έχει φανατίσει τον Αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει αναρριχηθεί στο νούμερο 2 της ιεραρχίας. Κάτι που ο 57χρονος δεν της έχει συγχωρήσει ποτέ, φτάνοντας στο σημείο να απαγορεύσει στην Κίντμαν να παραβρεθεί στο γάμο του γιου τους.

Συγκεκριμένα, ο Κόνορ θα παντρευτεί μια ιταλίδα την Σίλβια την οποία αποκαλούν ήδη τα ΜΜΕ «πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας». Ο 24χρονος λατρεύει τον πατέρα του, δεν τον παρακούει ποτέ και φέρεται να ακολουθεί φανατικά την θρησκεία του.

Όταν μάλιστα, σύμφωνα με την «Mirror», ο Κόνορ ανακοίνωσε στον Tom Cruise ότι δεν θα καλέσει στον γάμο του την μητέρα του, εκείνος το δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά. Με αυτή την εξέλιξη ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί την Κίντμαν 18 ολόκληρα χρόνια μετά το διαζύγιο τους, αφού δεν της συγχώρησε ποτέ το γεγονός ότι απαρνήθηκε την Σαϊεντολογία.