Με μια φαντασμαγορική επίδειξη στα πλαίσια της 25ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας AXDW, η πολυσυζητημένη σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου έκλεψε γι’ ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τη νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019.

Το show άνοιξε η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μια μοναδική customade δημιουργία “Christina Zafeiriou Couture”, ξεσηκώνοντας το κοινό με το live performance της. Tην επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απ τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας.

Πάντα πιστή στη glam αισθητική της, η Χριστίνα Ζαφειρίου πρωτοσυστήθηκε στο κοινό πριν 3 χρόνια αποτίοντας φόρο τιμής σε πρωτοπόρους του στυλ, όπως η Ζοζεφίνα Μπέικερ, η Κάρολ Λόμπαρντ και η Νόρμα Τάλματζ.

Η νέα της κολεξιόν “Christina Zafeiriou Couture” SS 2019, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ονειρική: εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους σε κοκτέιλ και βραδινά φορέματα.

Τα υποδήματα του show σχεδίασε ειδικά η εταιρία Fairymade. Κομμάτια των συλλογών της σχεδιάστριας έχουν κατα καιρούς φιλοξενηθεί σε διάσημες boutique σε όλο τον κόσμο όπως: Ντουμπάι, Κατάρ, Μονακό, Μιλάνο και Σαρδηνία.

Στην Ελλάδα, μέρος των συλλογών της Χριστίνας Ζαφειρίου φιλοξενούνται κάθε χρόνο στα ξενοδοχεία “Cavo Tagoo” της Μυκόνου & της Σαντορίνης αλλά και στις exclusive boutique “Enny di Monaco”.

 

Σούλα Λιάκου-Γιώργος Δήμας

Χριστίνα Ζαφειρίου-Αριστομένης Γιαννόπουλος

Νάιρα Αλεξοπούλου-Τζένη Οικονόμου-Ρούλα Καρπουζλή