Παρουσίαση Προγράμματος ΣΚΑΪ 2019-2020 (εικόνες)
skaiii
Media

Παρουσίαση Προγράμματος ΣΚΑΪ 2019-2020 (εικόνες)

Το πρόγραμμα του για τη νέα σεζόν παρουσίασε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο ΣΚΑΪ.

Μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα πολύ διαφορετικό το οποίο δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τα προγράμματα των προηγούμενων ετών, καθώς είναι ένα πρόγραμμα για όλους .
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Βασίλης Παπαδρόσος(Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων& Ενημέρωσης Ομίλου ΣΚΑΪ),Ιωάννης Αλαφούζος(Πρόεδρος Ομίλου ΣΚΑΪ), Εύη Κουτσαυτάκη(Διευθύνουσα Σύμβουλος Ομίλου ΣΚΑΪ)

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε όλα τα γούστα  και σε όλες τις ηλικίες.

Με την ενημέρωση να έχει πάντα σημαίνοντα ρόλο, ο  ΣΚΑΙ θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων ακόμη και τα σαββατοκύριακα  από τις 6:00 το πρωί με ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι το βράδυ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επιδίωξη είναι, όπως πάντα, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσει να είναι η βασική επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση τους.

Παράλληλα, φέτος ο τηλεοπτικός σταθμός προβαίνει σε ένα σημαντικό εγχείρημα αφού επενδύει στην μυθοπλασία με πλήθος τηλεοπτικών σειρών.

Ενδεικτικά μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται τόσο τα νέα επεισόδια της εμβληματικής σειράς « Λόγω τιμής», όσο και άλλες σειρές όπως « 8 λέξεις», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», αλλά και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room Service, πλιζ»
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
   Εύη Κουτσαυτάκη(Διευθύνουσα Σύμβουλος Ομίλου ΣΚΑΪ)

«Φέτος, ο ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον τηλεοπτικό στίβο, έχοντας αφουγκραστεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, επιδεικνύοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αποφασιστικότητα», είπε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαφτάκη, τονίζοντας ότι «το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα και σημαντικές συνεργασίες. Προσφέρουμε στον τηλεθεατή εκπομπές και πρόσωπα που έχει αγαπήσει, ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε ολοκαίνουργιες  τηλεοπτικές επιλογές ή και νέες εκδοχές παλαιών αγαπημένων προγραμμάτων. Θετική διάθεση, αισιοδοξία, χαρά, γέλιο, τραγούδι, διαδραστικότητα, αλλά και αγωνία, περιπέτεια, φιλίες, κοινωνικός προβληματισμός είναι τα χαρακτηριστικά των εκπομπών που θα προτείνουμε για την φετινή χρονιά. Ένα ολοκαίνουργιο πολυεπίπεδο πρόγραμμα, υψηλών προδιαγραφών το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγγίξει και θα ικανοποιήσει  το τηλεοπτικό κοινό.

Η ενημέρωση και φέτος αποτελεί φυσικά σημαντικό πυλώνα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στον οποίο συνεχίζουμε να επενδύουμε, καθώς τόσο καθημερινά όσο και στις περιπτώσεις έκτακτων ή σημαντικών πολιτικών γεγονότων ο  ΣΚΑΪ κυριαρχεί στην συνείδηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινού ως η πρώτη επιλογή για την ενημέρωσή του».
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος μεταξύ  άλλων ανέφερε:

«Ο ΣΚΑΪ έχει τηλεοπτική ενημέρωση με την πιο δυνατή εικόνα, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα και εφαρμογές που προσφέρει σήμερα η παγκόσμια τεχνολογία» προσθέτοντας ότι «αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών την βλέπουμε να μεγεθύνεται διαρκώς. Δεν ήταν τυχαίος ο γενναιόδωρος και αφοπλιστικός, επιτρέψτε μου να πω τρόπος με τον οποίο μας επιβράβευσαν στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα του καλοκαιριού, όταν μας έδωσαν τρεις διαδοχικές μεγάλες πρωτιές, καθιστώντας μας απόλυτους πρωταγωνιστές στην ενημέρωση. Και γιατί συνέβη αυτό; γιατί αφενός ο ΣΚΑΪ κεφαλαιοποίησε τη σταθερή αφοσίωσή του στην ενημέρωση και αφετέρου γιατί πήραμε την εμπειρία και τη γνώση και την παντρέψαμε με όλα όσα φέρνει το μέλλον στην τηλεόραση. Αυτό το “μέλλον” δε, από Δευτέρα θα το δείτε να δίνει παρών και μάλιστα καθημερινό παρών στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ».
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Εκτός όμως από την ενημέρωση, φέτος το κανάλι του Φαλήρου κάνει μεγάλο άνοιγμα και στην ψυχαγωγία ενισχύοντας το πρόγραμμά του με σειρές. Όπως μάλιστα επισήμανε ο Διευθυντής Προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος.

«Πριν από 1,5 χρόνο περίπου, σε κάποιες ατέλειωτες ολονύχτιες συζητήσεις, θέσαμε ένα στόχο: ο ΣΚΑΪ να μην είναι μονάχα το κανάλι αναφοράς στην Ενημέρωση αλλά να γίνει το κανάλι αναφοράς και στην Ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΪ να είναι το μοναδικό κανάλι στην Ελλάδα που μπορεί να ισχυριστεί πως συνδυάζει το κύρος της ενημέρωσης με την ποιοτική ψυχαγωγία. Και κάπου εκεί έγινε το πρώτο βήμα για την επόμενη μέρα. Ο Αντώνης Κανάκης κι η παρέα του, με το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο” έδωσαν το έναυσμα για την αλλαγή, για να πνεύσει νέος αέρας στον αέρα μας» τονίζοντας ότι «Πιστεύουμε πως με το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει φέτος είμαστε στο σωστό δρόμο. Φυσικά δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή, θέλει επιμονή και πάνω από όλα θέλει πίστη. Πάντως το γεγονός πως ο ανταγωνισμός οδηγήθηκε σε πρωτοφανή κλιμάκωση παραγωγών δείχνει πως κάτι γίνεται σωστά. Έτσι, σήμερα με χαρά μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Και με περηφάνια να λέμε: “Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ». Οι πιο αγαπημένοι ηθοποιοί. Οι πιο ξεχωριστοί παρουσιαστές. Οι πιο μεγάλοι Stars. Οι πιο εμπνευσμένοι δημιουργοί. Η ουσία οποιουδήποτε πράγματος που είναι πετυχημένο, είναι να είναι ολοκληρωμένο. Και το φετινό πρόγραμμα είναι πλήρες».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

ΣΗΜΕΡΑ

Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένοι στο στούντιο. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, έχοντας κόψει πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης στην καθημερινή, πρωινή ενημέρωση, την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζουν δυναμικά με ισχυρό πάτημα. Το ξεκίνημα της ημέρας αρχίζει… «Σήμερα», με ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Χρήστος Κούτρας, Δημήτρης Χριστοφιλέας(ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ), Γιάννης Ντσούνος
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ

Οι πιο ταιριαστοί… «Αταίριαστοι». Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, καλοί γνώστες της επικαιρότητας, έρχονται με φόρα για σχολιασμό και αναλύσεις, παρέα με τους καλεσμένους τους. Καταγράφουν όσα συμβαίνουν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, μέσα από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Πολιτική, κοινωνία, διεθνείς εξελίξεις, υγεία, πολιτισμός και social media.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο Γιώργος Αυτιάς, πρωταθλητής της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει δυναμικά να καταγράφει τα θέματα της επικαιρότητας και τον σφυγμό της κοινωνίας. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες, χρήσιμες πληροφορίες για οικονομικά και εργασιακά θέματα, με τη βοήθεια ειδικών.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Γιώργος Παρτσαλάκης, Δημήτρης Καμπουράκης
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη παρουσιάζουν την επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο. Ρεπορτάζ και θέματα για την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική, τον πολιτισμό. Όλα όσα μας απασχολούν, στα «Ακραία Φαινόμενα».
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Αμαλία Κυπαρίσση(Διευθύντρια Μarketing& Επικοινωνίας Ομίλου ΣΚΑΪ), Παύλος Τσίμας
ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Τα μεγάλα γεγονότα, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, οι ιδέες που γεννιούνται είναι η πρώτη ύλη της νέας, βραδινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τον Παύλο Τσίμα. Στόχος, η αναζήτηση του αποτυπώματος που αφήνει η επικαιρότητα στη ζωή μας,όταν οι εφήμερες εντυπώσεις αρχίζουν να σβήνουν. Μέσα, το ρεπορτάζ, οι μεγάλες συνεντεύξεις, οι ζωντανοί διάλογοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας, με την Εύα Αντωνοπούλου. Μαχητικό ρεπορτάζ, άμεση ενημέρωση. Οι όψεις της επικαιρότητας, οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με τη δύναμη και τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ.

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Ναταλία Κηρύκου, Ιάσονας Παπαματθαίου, Αντρέας Γεωργίου, Εύα Αντωνοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Κούλλης Νικολάου, Ειρήνη Καραγιώργη, Γιώργος Παρτσαλάκης
8 ΛΕΞΕΙΣ

Ένα ερωτικό πολιτικό θρίλερ. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Λοΐζος  Ξενόπουλος(Διευθυντής Προγράμματος),Μιχάλης Πανάδης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Λάμπης Ζαρουτιάδης, Βίκυ Βολιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Αλεξανδρής
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα τη δεκαετία του ’90, κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το Λόγω Τιμής, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει Είκοσι Χρόνια Μετά. Οι φίλοι μεγάλωσαν και ωρίμασαν περισσότερο ή λιγότερο. Έκαναν άλλες σχέσεις, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά. Τελείωσαν τις σπουδές τους, έκαναν καριέρα, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Όμως μια δυνατή αφορμή τούς φέρνει ξανά κοντά. Οι ζωές των αγαπημένων ηρώων της σειράς διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με νέα πρόσωπα. Οι διαφορές με το παρελθόν πολλές, όμως η φιλία, η αφοσίωση και η αγάπη παραμένουν δυνατές και απαράλλαχτες.

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Πουρσανίδης, Κατερίνα Παπαδοπούλου
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Κωμική σειρά με θέμα τις ιστορίες καθημερινής τρέλας που διαδραματίζονται σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη πολυκατοικία. Στην οδό Παραμυθιάς 37 εγκαθίστανται αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών. Εργένηδες και ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αδέρφια και φίλοι, μαμάδες και πεθερές συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις. Τσακώνονται, γκρινιάζουν, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται!

Διασκευή σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

ROOM SERVICE, ΠΛΙΖ

Μια κωμική σειρά, που διαδραματίζεται στο «alexander’s boutique hotel», ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που παλεύει να αποκτήσει και πέμπτο. Οι μόνιμοι υπάλληλοι, χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, σε μια “συμβίωση” που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και άλλες τρελές καταστάσεις. Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες εισβάλλουν στη ζωή του προσωπικού και προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών. Το alexander’s boutique hotel ανοίγει τις πόρτες του και οι υπάλληλοι ετοιμάζονται να δεχτούν πελάτες και τηλεθεατές για τις πιο διασκεδαστικές ιστορίες.

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, την Κάλια Ελευθερίου και την Κατερίνα Γκαγκάκη, θα έχουν μάτια ανοιχτά, αυτιά παντού και στόμα… ποτέ κλειστό! Με κεφάτη διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και ενδιαφέροντα σχολιασμό, η dream team της μεσημεριανής ζώνης παρουσιάζει, καθημερινά, νέα από την ημερήσια ατζέντα της showbiz, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες της επικαιρότητας, αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, lifestyle ειδήσεις, εύκολες και οικονομικές συνταγές, θέματα για τη γυναίκα και το παιδί.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
 Alcatrash
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ

O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Καθημερινά εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της αλλά και οι Alcatrash που ξεσηκώνουν το κοινό με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.

GUESS MY AGE

Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων; Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση; Αν ναι, τότε ο Γιώργος Λιάγκας σε περιμένει στο νέο, ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ όπου μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!

BOOM!

Ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ και θα το παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Boom το τηλεπαιχνίδι που θα μοιράζει σε παρέες μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μέρα. Όσες παρέες κερδίζουν θα έχουν την ευκαιρία και στη συνέχεια να διεκδικήσουν πολλά- πολλά ευρώ…

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το Ράδιο Αρβύλα.

Μια από τις πιο πετυχημένες, αγαπημένες και μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η σάτιρα στα καλύτερά της.

Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη επιστρέφει ανεξάντλητη στη δωδέκατη χρονιά της και για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, η αγαπημένη παρέα σκιαγραφεί την πολιτική, τηλεοπτική και κοινωνική επικαιρότητα, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

ΒΙΝΥΛΙΟ

Το Βινύλιο, η πολυδιάστατη και ιδιαίτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, που άγγιξε όσο λίγες τους τηλεθεατές και κέρδισε τις εντυπώσεις την προηγούμενη χρονιά, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Με πυρήνα τους ανθρώπους με αξία, την αλληλεπίδραση, το συναίσθημα, τη μουσική και όλα όσα διαμορφώνουν τον σύγχρονο πολιτισμό, έρχεται ξανά να ψυχαγωγήσει, να προβληματίσει, να εμπνεύσει και να συγκινήσει.

Ανθρώπινο, ζεστό και νοσταλγικό, το Βινύλιο επιβεβαιώνει ότι “υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση”.

ΤHE VOICE OF GREECE

Το THE VOICE OF GREECE o πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως έρχεται για τέταρτη χρονιά  στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτερες φωνές ζητούν και φέτος την αναγνώριση. Οι καρέκλες θα γυρίσουν; Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την μουσική εκπομπή – σταθμό στην τηλεοπτική ψυχαγωγία θα συνεχίσει κάθε Σάββατο να υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και να δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις.

Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

DOT.

Η καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου επιστρέφει για 3η σεζόν στον ΣΚΑΪ!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλους, με την ομάδα τους, συναντιούνται και πάλι στο ανανεωμένο loft τους και για δύο ώρες, το dot. θα είναι η καλύτερη δικαιολογία για μείνεις στο σπίτι το Σαββατοκύριακο. Οι τηλεοπτικοί σου φίλοι κάθονται στον άνετο καναπέ τους για να ακούσουν τις ξεχωριστές ιστορίες των διάσημων καλεσμένων τους, να γελάσουν, να παίξουν, να μάθουν αυτά που θέλεις να ξέρεις, να συζητήσουν με χιούμορ για όσα συμβαίνουν, να μαγειρέψουν και να δοκιμάσουν γεύσεις και εμπειρίες.

Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, κάνουν οι φίλοι τα Σαββατοκύριακα.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι Μαζί σου κάθε Σαββατοκύριακο, με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.

Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει. Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους της διπλανής  πόρτας, αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020

HAPPY TRAVELLER

60 χώρες, 156 επεισόδια, αμέτρητοι προορισμοί. Και το Happy Traveller συνεχίζεται για 5η χρονιά. Με νέο μέλος στην ταξιδιωτική του παρέα και διψασμένο όσο ποτέ για νέες εμπειρίες. Με ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με εντυπωσιακές τοποθεσίες και με ιδιαίτερα μέρη που κουβαλάνε τη δική τους ιστορία. H 5η Happy Traveller σεζόν στον ΣΚΑΪ έρχεται και θα είναι η καλύτερη! Με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

AFTER DARK

Πρόσωπα του θεάματος σε συναρπαστικές συνεντεύξεις. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε πιπεράτες εκμυστηρεύσεις. Πρόσωπα που έρχονται στην οθόνη μας την κατάλληλη στιγμή… After Dark. Ο Θέμης Γεωργαντάς και οι δημοφιλείς καλεσμένοι του μπαίνουν στο Εξομολογητήριο για 2η συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και υπόσχονται τις πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Στέλιος Παρλάρος, Κατερίνα Μισιχρόνη
ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ για τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας

Οι Γλυκές Αλχημείες φέτος δημιουργούν και συντροφεύουν τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μας, όλες εκείνες που έχουμε μάθει να συνοδεύουμε με γλυκές γεύσεις και χαμόγελα, μαζί με οικογένεια και φίλους. Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από ανθρώπους, περιστάσεις, γεγονότα. Συνδιαλέγεται, νιώθει, ανακαλύπτει και δημιουργεί όπως μόνο αυτός ξέρει! Τα γλυκά του είναι απλά στην εκτέλεση, αλλά πρωτότυπα στη σκέψη και εντυπωσιακά στην εμφάνιση.

ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ

Θαλασσόλυκοι σημαίνει: τρεις φίλοι, ένα ιστιοπλοϊκό, αλμύρα, ήλιος και μια περιπέτεια χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ταξιδιωτικούς οδηγούς, χωρίς ρολόγια. Κοιμούνται και ξυπνούν για 30 ολόκληρες μέρες στη θάλασσα. Και, όταν πιάνουν στεριά, μας παρουσιάζουν τα ελληνικά νησιά αλλιώς: μέσα από τα μάτια των ντόπιων! Ο τηλεοπτικός φακός παρακολουθεί τους Θαλασσόλυκους και καταγράφει ό,τι συμβαίνει μέσα και έξω από το σκάφος. Οι τρεις φίλοι μιλούν στην κάμερα και διηγούνται την ιστορία τους στον τηλεθεατή, κάνοντας τον να αισθάνεται ότι βρίσκεται κι αυτός μέσα στο ιστιοπλοϊκό, ως τέταρτος Θαλασσόλυκος.

BOX OFFICE

Πλούσιο πρόγραμμα από ξένες ταινίες και σειρές. Θέαμα, δράση, συγκίνηση, αγωνία. Όλοι οι αστέρες του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, βραβευμένοι σκηνοθέτες και καταξιωμένοι δημιουργοί «παρελαύνουν» στις οθόνες μας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ
IDOLS
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ
MASKED SINGER
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Μαρία Αναστασοπούλου, Βασίλης Παπαδρόσος(Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων& Ενημέρωσης Ομίλου ΣΚΑΪ), Ιωάννης Αλαφούζος(Πρόεδρος Ομίλου ΣΚΑΪ),Εύη Κουτσαυτάκη(Διευθύνουσα Σύμβουλος Ομίλου ΣΚΑΪ)
Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Γιάννης Σφακιανάκης( Εμπορικός Διευθυντής)

Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Παντελής Καναράκης, Χριστίνα Αλεξανιάν

Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020
Βαλέρια Κουρούπη

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα