Μάθετε πώς να πλέκετε μόνες σας το τέλειο πουλόβερ. Η διάσημη σχεδιάστρια Kristen TenDyk σας μαθαίνει πως μέσα από έξυπνα σχέδια και μερικές απλές τεχνικές, μπορείτε να σχηματίζετε και ενώνετε τα πλεκτά χωρίς να θυσιάζετε τις χαριτωμένες λεπτομέρειες. Το «Πλεκτά Χωρίς Ραφές» προσφέρει 18 ρούχα, τα οποία συνδυάζουν πρωτότυπη κατασκευή και μοντέρνο στιλ για άνετο καθημερινό ντύσιμο.

Ανακαλύψτε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ’ όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και για τους προχωρημένους αρχάριους. Τα κεφάλαια παρουσιάζουν βασικά σχέδια χωρίς ραφές, εναλλασσόμενα σχέδια, καλώδια και δαντέλα. Τα αποτελέσματα συνιστούν όμορφα πλεκτά με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως τσέπες χωρίς ραφές, κουκούλες, πιέτες και ψευδοραφές. Σε κάθε σχέδιο υπάρχουν συμβουλές που σας βοηθάνε να μαθαίνετε νέους τρόπους για να προσαρμόζετε τα ρούχα σας. Χαριτωμένα και πρακτικά, τα σχέδια στο «Πλεκτά Χωρίς Ραφές» θα εμπλουτίσουν την γκάμα του πλεξίματός σας, όσο εσείς θα εμπλουτίζετε την γκαρνταρόμπα σας. Πλέξτε χωρίς κόπο ένα διαχρονικό γιλέκο, ένα εκφραστικό μπολερό, ένα δημιουργικό κάρντιγκαν,, αλλά και ζακέτες, φούτερ, πουλόβερ, δαντέλες και πολλά ακόμα μοναδικά πλεκτά!

Σχεδιάστρια πλεκτών και επιμελήτρια τεχνικών πλεξίματος, η Kristen TenDyke έχει παρουσιάσει τα σχέδιά της σε πολλά βιβλία, όπως Εκδρομικά Καπέλα, Πλέκοντας Πράσινο, και Πλεκτά της Νέας Αγγλίας, καθώς και σε αρκετές δημοσιεύσεις. Είναι επίσης η συγγραφέας του Πλεκτά Χωρίς Τελείωμα.