Πολλές φαιδρότητες έχουµε δει σε αυτήν τη χώρα. Το να το παίζει όµως τιµητής των πάντων ο ∆ηµοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος πάει πολύ.

Μιλάµε για έναν άνθρωπο που τώρα, στα δηµοσιογραφικά στερνά, κι ενώ έχει περιέλθει σε απόλυτη απαξίωση, σπεύδει να µπει κάτω απ' την οµπρέλα οποιουδήποτε κέντρου αντιµάχεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυµπιακό, είτε πολιτικού (βλέπε Καµµένο), είτε επιχειρηµατικού.

Εφθασε µάλιστα στο σηµείο -πέραν της λάσπης και των συκοφαντιών που εκτοξεύει εργολαβικά- να πάει ανήµερα της γιορτής του στο Open και στη «∆ίκη» του Θωµαΐδη για να δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Σαββίδη και να διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς τη ρωσικής προέλευσης µεγαλοθυµία του.

Φυσικά, εκεί δεν µίλησε ούτε για το µεγαλύτερο χρηµατιστηριακό σκάνδαλο διεθνώς που αφορά Ελληνα υπήκοο και καλό του φίλο, ούτε για τις έρευνες της Τραπέζης της Ελλάδος σχετικά µε την αγοραπωλησία από τον φυγόδικο Κυριακίδη της αποτυχηµένης εκδοτικής του προσπάθειας υπό τον τίτλο «VETO».

Ούτε, βεβαίως, για το τι έγινε µε τα 9.000.000 ευρώ, µε τα οποία φέρεται να διευκόλυνε ο Κυριακίδης τον Mr Ζοugla για να αντεπεξέλθει στις οικονοµικές του δυσκολίες στο παρά πέντε του λουκέτου της εφηµερίδας.

Για να µη θυµηθούµε τις µονταρισµένες συνεντεύξεις, που για κάποιους µετρούν περισσότερο από ένορκες καταθέσεις, ή την εµπλοκή του ονόµατός του σε άλλες, πολύ πιο άγριες καταστάσεις...

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Ταρζάν, βλέπετε, γίνεται... τσίτα.