Με ένα δυνατό δίδυμο η δημοφιλής εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία της για 23 χρόνια.

Δύο νέα πρόσωπα με γνώση, εμπειρία και πολλές φρέσκιες ιδέες, αναμένεται να δώσουν άλλο αέρα στην εκπομπή του μεγαλύτερου περιφερειακού καναλιού της Ελλάδας, αντικαθιστώντας την Ιωάννα Μαλέσκου που πήρε μεταγγραφή για ΣΚΑΙ.

Με ένα δυνατό δίδυμο η δημοφιλής εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία της για 23 χρόνια. Δύο νέα πρόσωπα με γνώση, εμπειρία και πολλές φρέσκιες ιδέες, αναμένεται να δώσουν άλλο αέρα στην εκπομπή του μεγαλύτερου περιφερειακού καναλιού της Ελλάδας.

Λευτέρης Κουμαντάκης – Χριστιάνα Σκούρα είναι οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν το Καλό Μεσημέρι!

Ο Λευτέρης Κουμαντάκης είναι η εσωτερική μεταγραφή έκπληξη, καθώς έχει υπάρξει για χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, με «χιλιόμετρα» στο ρεπορτάζ, στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά και στο τιμόνι της καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ».

Ο Λευτέρης τη νέα σεζόν θα βρίσκεται πλέον στην ψυχαγωγική ζώνη και είναι σίγουρο ότι η εμπειρία και οι γνώσεις του σε συνδυασμό με την όρεξη και το μεράκι που έχει να δουλέψει σε ένα πόστο διαφορετικό από αυτό που τον έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό, είναι για τον ίδιο μια πρόκληση και για το κανάλι που τον εμπιστεύτηκε μια εγγύηση ότι το Καλό Μεσημέρι θα απογειωθεί.

Η υπέροχη Χριστιάνα Σκούρα είναι ένα πρόσωπο πανελλαδικά γνωστό, ιδιαίτερα συμπαθής και ικανή. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της παρουσία στο GNTM και μέσα σε ένα τόσο απαιτητικό τηλεοπτικό περιβάλλον , κατάφερε να ξεχωρίσει. Όχι μόνο για την εμφάνιση της αλλά κυρίως για το ήθος και τη στάση της.

Η Χριστιάνα ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ΚΡΗΤΗ TV, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Fashion».

Η εκπομπή αγαπήθηκε από το κοινό και η Χριστιάνα έχτισε μια σχέση με τον κόσμο που την παρακολουθεί. Είναι ένα από τα πρόσωπα που κυριαρχούν στον κόσμο των social media, με το λογαριασμό της στο Instagram και το κανάλι της στο You tube να έχουν χιλιάδες followers.

Αναλαμβάνει δίπλα στον Λευτέρη την παρουσίαση ενός καθημερινού τηλεοπτικού προγράμματος με μεγάλες απαιτήσεις. Αλλά η πορεία της μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει υπερβάσεις και να εξελίσσεται θεαματικά.

Οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζοντας θέματα, νέες στήλες και οργανώνοντας την ομάδα που θα τους πλαισιώνει.

Η ανακοίνωση της ΚΡΗΤΗ TV

«Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η χρονιά) με νέους παρουσιαστές.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και την αποδοχή του κοινού μας.

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι - Λευτέρης Κουμαντάκης, Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων Μαζί τους και μια ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα συνάδει με τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες και την κουλτούρα του Κρητικού κοινού.

Συνεχίζουμε με νέα εντυπωσιακή ομάδα που θα κερδίσει και εφέτος τις εντυπώσεις.

Για την ΚΡΗΤΗ TV

Γιώργος Καργάκης Διευθυντής προγράμματος».