Ακριβώς στις 9, το βράδυ του Σαββάτου, ήρθε το «Big Brother» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Χάρης Βαρθακούρης καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποφάσισε, στην έναρξη του «Big Brother», να συνομιλήσει απευθείας με τον Μεγάλο Αδελφό σε έναν ξεχωριστό διάλογο!

Αμέσως μετά, ο Χάρης Βαρθακούρης μάς έδειξε κάθε γωνιά του σπιτιού του «Big Brother» στο οποίο και… εισέβαλε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα!

«Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση! Όχι μόνο για τα 16 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι του Big Brother» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης επιστρέφοντας από το εισαγωγικό βίντεο.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality ήρθε στην ελληνική τηλεόραση ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις.

Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.