«Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί¬ σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Με απίστευτο τρόπο σχολίασε την επιλογή των συμμετεχόντων στο Big Brother ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας), ο πρώτος νικητής του reality το μακρινό 2001.

Ο ίδιος με έντονο ύφος και με μία ανάρτηση που μόνο ανοιχτή προς την διαφορετικότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, εξέφρασε την απορία του για το ποιος θα είναι ο αποδέκτης όλων αυτών των επιλογών.

Η σχετική ανάρτηση σχολιάστηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι #NOT με τους παρουσιαστές να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι τραγική και απαράδεκτη.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο.»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Πάμε στο επόμενο θέμα».