Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για την τηλεόραση, τις προτάσεις που είχε, για την απομόνωση στη Γαύδο αλλά και γιατί φέτος απέχει από την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός στο σχολείο βίωσε μπούλινγκ επειδή ήταν ζωηρός αλλά στην πραγματικότητα έχει δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Έχει μείνει ένα χρόνο σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ατύχημα με τη μηχανή του και πριν ασχοληθεί με την υποκριτική για να επιβιώσει δούλευε στην οικοδομή.

«Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Στο σχολείο κάναμε κάποια θεατρικά και ξεκίνησα να παίρνω το μικρόβιο. Έκανα διάφορα επαγγέλματα και όταν ήρθε η στιγμή ασχολήθηκα», είπε αρχικά για το πώς μπήκε στον χώρο και πρόσθεσε:

«Η λάμψη σου δίνει δύναμη, ενέργεια και ώθηση να ξαναπροσπαθήσεις. Μπορεί όμως να αυτοκαταστραφείς και από αυτό. Μικρός πήγαινα συνέχεια στο ‘κόκκινο’. Τώρα ξέρω που να σταματάω».

Παράλληλα αποκάλυψε για τη δουλειά του: «Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται να εξελίσσεσαι από τους ρόλους σου και σαν άνθρωπος».

«Θα έπρεπε όλοι να μένουμε για λίγο μόνοι μας».

Για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση φέτος σημείωσε: «Φέτος κάνω θέατρο. Δεν είχα κάποια πρόταση από την τηλεόραση που να θέλω πολύ να την κάνω. Δεν έτυχε».

Στη συνέχεια ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στη παράσταση «Η ποντικοπαγίδα», στο θέατρο «Νέος Ακάδημος», που πρωταγωνιστεί.

«Κάνω εναν Ελληνοαμερικάνο. Είναι πολύ ωραίο έργο. Βρίσκεται στο 1995. Είναι πιο σημερινό. Έχει και κωμωδία και θρίλερ. Είναι μια παράσταση που αξίζει να τη δεις».

Ακόμα μίλησε για την απόφασή του να περάσει την πρώτη καραντίνα στη Γαύδο. «Θα έπρεπε όλοι να μένουμε για λίγο μόνοι μας και να βλέπουμε τι κένουμε σωστά και τι λάθος. Να φτιάχνουμε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας», σχολίασε σχετικά.

«Είμαι κοινωνικός, έχω μάθει να είμαι με πολύ κόσμο αλλά επιδιώκω κάποιες στιγμές να είμαι μόνος μου», κατέληξε.

Στις γρήγορες ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι πρώην σύντροφός του του έχει ψάξει το κινητό, ενώ δεν έχει μετανιώσει που δεν πήγε στις «Άγριες Μέλισσες».

Ανέφερε ότι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση, έχει παίξει σε παράσταση με λίγους θεατές και δεν έχει ερωτευτεί συνάδελφό του.
Και τέλος αποκάλυψε ότι σαν «δολοφόνος» στο «Τατουάζ» είχε αντιμετωπίσει περίεργες συμπεριφορές στον δρόμο.