Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Αγγελική Ηλιάδη είχε δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και επρόκειτο να μπει στη «Φάρμα», στο παρά ένα ήρθε η ανατροπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αγγελική Ηλιάδη τα είχε βρει στο οικονομικό κομμάτι και είχε και την σύμφωνη γνώμη από την δισκογραφική της.

Μάλιστα, επειδή τα γυρίσματα για τη «Φάρμα» γίνονται συγκεντρωτικά, η τραγουδίστρια παράλληλα κανόνιζε και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινούσαν μετά το τέλος των γυρισμάτων στο reality.

Πριν από μερικές μέρες, όμως, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε πως για όσο διάστημα θα παίζονται τα επεισόδια στην τηλεόραση στα οποία θα συμμετέχει, μέχρι το επεισόδιο της αποχώρησής της, η ίδια δεν θα μπορεί να εμφανιστεί πουθενά -για ευνόητους λόγους.

Αυτό όμως μπορεί να συμβεί και πολλές εβδομάδες αργότερα. Έτσι, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να πει "όχι" τελευταία στιγμή, γιατί δεν μπορούσε να αναβάλει τις εμφανίσεις της αφού είχε συμφωνήσει ήδη με τον επιχειρηματία.

Παρ’ όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, αυτή την ώρα εξελίσσεται ένα θρίλερ με την συμμετοχή της καθώς ο ΑΝΤ1 θέλει την Αγγελική Ηλιάδη στην «Φάρμα» και γίνεται προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση για το αν θα την δούμε ή όχι στο παιχνίδι θα πρέπει να ληφθεί έως απόψε το βράδυ, αφού την Πέμπτη όλοι οι παίκτες θα πρέπει να μπουν σε προληπτική καραντίνα.

Πάντως, τα ονόματα των διασήμων που φαίνεται πως θα πάρουν μέρος στο reality είναι: Μαίρη Μηλιαρέση, Αθανασία Τσουμελέκα, Σταμάτης Γαρδέλης και Σάσα Μπάστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί από το «Mega Καλημέρα»: