Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Τσουρό το μεσημέρι της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα «ναι» και τα «όχι», τα οποία έχει πει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

Θαυμάζοντας τον Κώστα Τσουρό για την απόφασή του να λέει «ναι» σε όσα πράγματα του αρέσουν, τον ευχαριστούν και το θάρρος του να ρισκάρει και να συμμετέχει σε νεά επαγγελματικά προτζεκτ, εξομολογήθηκε πως εκείνη κατά τη διάρκεια της πορείας της δεν λειτουργούσε ούτε λειτουργεί  με τον ίδιο τρόπο.

«Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά από εσένα. Αν μου ανοίξεις μία παλέτα με πράγματα και με ρωτήσεις αν θα το έκανες, είμαι σίγουρη πως θα σου πω "όχι, όχι, όχι". Άντε να εισπράξεις και κάποιο ναι. Μέχρι εκεί» παραδέχτηκε η λαμπερή παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

Τότε ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως εκείνη έχει κατασταλάξει στο είδος που θέλει να κάνει, με την Ελένη Μενεγάκη να του εξηγεί: «Όχι, αυτά που σου λέω, τα έλεγα και πριν 20 χρόνια. Δεν τα λέω σήμερα. Τα έλεγα και πριν 25».

Τότε ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «Από φόβο το έκανες;». Εκείνη απάντησε: «Κάθε περίοδο είχα έναν άλλο λόγο που το έλεγα το "όχι" μου. Εκ των υστέρων, θεωρώ ότι πολύ καλά το έκανα».