Οικειοθελώς αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από τη Φάρμα στο χθεσινό επεισόδιο και το κοινό αναρωτιέται ποιος ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρησή του, καθώς ήταν υποψήφιος και, τελικά, ούτε καν αγωνίστηκε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς ορισμένα δημοσιεύματα τον θέλουν να τσακώθηκε με κάποιον στην παραγωγή.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε ότι μπορεί ναι μεν να αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά νιώθει ακόμα «μέσα».

«Μπορεί να βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, ούτε τα 250 άτομα που οργανώνουν αυτό το πράγμα. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων, μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου», είπε αρχικά, αφήνοντας άφωνους τους δύο παρουσιαστές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε εκείνη την ώρα χιουμοριστικά: «Θα μας κάψεις τελείως», ενώ λίγο αργότερα τον ρώτησε ευθέως τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε.

«Με προδίδει η μέση μου και δεν μπορώ να ζήσω όπως θέλω στη Φάρμα. Γι' αυτό, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ. Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα», δήλωσε και αμέσως ευχαρίστησε την εκπομπή που του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να αποκαταστήσει την εικόνα του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και εξήγησε πως τα σχόλιά τους τον στεναχώρησαν πολύ, αλλά δεν τον θύμωσαν. «Το μπούλινγκ που μου έκαναν οι πενθήμενοι των ΑΜΑΝ δε μπορώ να πω ότι με θύμωσε, αλλά με στενοχώρησε περισσότερο. Δε λέω ότι με αδίκησε το μοντάζ, γιατί είναι αδύνατον τα παιδιά να πάρουν όλα όσα έχουν ειπωθεί στη Φάρμα. Είπα και άλλα που δεν ακούστηκαν. Δε μπορεί να μεταφερθεί το κλίμα και η ατμόσφαιρα που ζήσαμε. Δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο, θέλω να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι στον κόσμο», είπε κλείνοντας.