Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας για αυτή την εβδομάδα η Μυριέλλα Κουρεντή δεν άντεξε και ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Αμέσως στο πλευρό της βρέθηκαν τόσο οι παίκτες των Διασήμων όσο και των Μαχητών. Mάλιστα, ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Μαχητές έσπευσε να τη σηκώσει αγκαλιά και την οδήγησε στη σκιά. Αυτό όμως εξόργισε τον Βαλάντη που θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο πάει να αποπροσανατολίσει την παίκτρια των Διασήμων ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Εδώ δεν ήρθαμε να παντρευτούμε. Όταν βγείτε από το παιχνίδι κάντε ό,τι γουστάρετε. Δεν θέλω άλλα ψέματα», είπε ο Βαλάντης.

Τότε ο Γιώργος Κατσαούνης του απάντησε: «Κάτσε φρόνιμα, δεν σε παίρνω γραμμή. Τι ζόρι τραβάς; Τη γουστάρεις και δεν το λες, μπάρμπα;».

Έξαλλη η Μυριέλλα Κουρεντή απάντησε: «Με εκθέτεις δεν έχω παραβεί κανένα κανόνα κι έχω να σου πω Γιώργο μου ότι δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ και με κανέναν. Είμαι τόσο καθαρός άνθρωπος και έχω μπει στο Survivor μόλις λέω κάτι παρεξηγούμαι από κάποιους ή κάποιες. Δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα».

Και στο συμβούλιο όμως, η ένταση συνεχίστηκε σχετικά με τις προθέσεις της Μυριέλλας Κουρεντή. Θέλει όντως η παίκτρια των Διασήμων να αλλάξει ομάδα ή πρόκειται για ένα βιαστικό συμπέρασμα συμπαικτών της; Πάντως η Μυριέλλα Κουρεντή επανέλαβε πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο να έχει μια καλή σχέση με τον αντίπαλό της και πως το γεγονός ότι την βοήθησε την ώρα του αγωνίσματος, ήταν ευεργετικό για την ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: