Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2__2
Media

Παππάς σε Μικρούτσικο: «Το χόντρυνες λίγο παραπάνω» – «Άναψαν τα αίματα» στην Καινούργιου

Μετά την άκρως αδιάκριτη ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής για την Αθηνά New York, η συζήτηση πήγε στο Survivor και τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι.Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μετά την άκρως αδιάκριτη ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής για την Αθηνά New York, η συζήτηση πήγε στο Survivor και τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι. 

Α.Μ.:  «Πιστεύω ότι ο Αλέξης ως προσωπικότητα και ως φυσιογνωμία ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Έλεγε σκληρές κουβέντες… Σαθρό, καρκίνωμα, για τις γυναίκες…»

Α.Π.: «Τα έχω εξηγήσει αυτά και να θυμίσω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο. Το καρκίνωμα δεν το εννοούσα με την έννοια του αρρώστου…»

Α.Μ: «Ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πράγματα εμένα μου όριζαν το τοξικό στο Survivor».

Α.Π.: «Παρόλο που δεν σου άρεσε το έβλεπες. Νομίζω ότι το χόντρυνες λίγο παραπάνω. Αν είχα μια στάση μέσα στο παιχνίδι και φαινόταν λίγο πιο καυστική, δεν ήταν τοξική».

Α.Μ: «Ήσουν δηλητηριώδης».

Α.Π.: «Αυτές είναι χοντρές έννοιες, με συγχωρείς. Αν ήμουν δηλητηριώδης, δεν θα ήσουν απέναντί μου. Είπα δυο τρεις ατάκες και εσύ τις έκανες 100».

Α.Μ: «Ήταν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά ότι δεν έπαιξες μαζί με τα παιδιά».

Α.Π.: «Το δηλητηριώδες είναι χοντρό. Είχα μια στρατηγική».