Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού στην κόκκινη εβδομάδα επικράτησε για ακόμη μια φορά αναβρασμός με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο “μισθοφόρος” της κόκκινης ομάδας, που είναι από τις τελευταίες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης έχει δείξει από την πρώτη μέρα πως είναι ένας ευέξαπτος άνθρωπος που θίγεται εύκολα και μια κουβέντα και μόνο αρκεί για να πάρει “φωτιά”.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε μια παρατήρηση που του έκανε η Μυριέλλα για το που θα κοιμηθεί προκειμένου να μην ενοχλούνται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας από το ροχαλητό του. Όταν δε, ο Απόστολος Ρουβάς του είπε να ηρεμήσει γιατί κάθε βράδυ έχουν φωνές και καβγάδες στην παραλία εκείνος έγινε έξαλλος.

Μάταια ο Απόστολος Ρουβάς προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν τον ενοχλεί εκείνος σε κάτι για να ακούει τις φωνές του ωστόσο ο Τάκης έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα. Μάλιστα, κάποια στιγμή πήρε τα πράγματα του και βγήκε έξω από την καλύβα και αφού ακολούθησε και ένας αρκετά έντονος διάλογος με την Μυριέλλα Κουρεντή κατευθύνθηκε μόνος του προς το δάσος.