Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε την Πέμπτη ο Σάββας Κάλφας λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

O πρώην παίκτης των Μαχητών, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τους τσακωμούς του με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και για την «επίθεσή» του στη Σοφιάννα.

«To ριάλιτι δεν είναι για εμένα. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα ποτέ Survivor στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά. Μόλις κατάλαβα ότι θα πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, το έκανε μία δύο τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας.

Σχετικά με το περιστατικό που είχε προκύψει με τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον  Γιώργο Κατσαούνη και τον ίδιο, δήλωσε: «Όσα έχω πει για τον Γιώργο Κατσαούνη τα πιστεύω ακόμα. Με ζόρισε πάρα πολύ όταν δεν βγήκε να παραδεχτεί αυτό που έγινε με τη Μυριέλλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθε και μου είπε θα πάω να πω στη Μυριέλλα να βγάλει έναν πιο δυνατό παίκτη για να ζορίσουμε τη Σοφιάννα και την Ασημίνα και εγώ ομολογώ πως δεν τον σταμάτησα και όχι μόνο δεν τον σταμάτησα, του είπα να κάνει ότι νιώθει.

Ήμουν σε μία φάση που πειραματιζόμουν με το παιχνίδι. Εγώ δεν το ζήτησα ποτέ από τη Μυριέλλα, πρέπει να είσαι Κατσαούνης για να το ζητήσεις. Η Μυριέλλα είχε πει ότι αυτό που της ζήτησε ο Γιώργος είναι δύσκολο, αλλά θα το σκεφτεί. Πιάνουμε συζήτηση και την ρωτάω “ποιον θα βγάλεις;” και εκεί την πάτησα. Όταν η Μυριέλλα αποκάλυψε τη στιχομυθία στο συμβούλιο με έλουσε κρύος ιδρώτας», περιέγραψε ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας.

Σχετικά μe τη Σοφιάννα και το περιστατικό με το φαγητό, ο ίδιος υποστήριξε: «Με τη Σοφιάννα κόψαμε την καλημέρα από την αρχή γιατί ήταν η πιο πονηρή μέσα στο παιχνίδι. Της έχω δείξει την αντιπάθειά μου. Ανυπομονούσα να βγω για να δω το επεισόδιο με του συμβούλιο όπου προέκυψε ο καβγάς με το φαγητό για να δω τη στάση τους σώματός της. Και βλέπω τη Σοφιάννα να την κατηγορούμε για ότι χειρότερο και εκείνη να δαγκώνετε και να κάνει κάτι τέτοια. Λέω τι φάση, ηδονίζεται?».