Έκαναν τη σχέση τους επίσημη και στα social media δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Cobra Kai».

Ο λόγος για τους Τζέικομπ Μπέρτραντ και Πέιτον Λιστ ή αλλιώς «Έλι Μόσκοβιτς» και «Τόρι Νίκολς», όπως τους έμαθε το κοινό.

Το ζευγάρι, που ερωτεύτηκε στο σετ γυρισμάτων της 2ης σεζόν της διάσημης σειράς, ανάρτησε τα πρώτα του κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)


Αν και οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί εδώ και κάποιες ημέρες, με αφορμή τα γενέθλια του Τζέικομπ, αναδημοσιεύτηκαν από τα ξένα μέσα, αφού το ζευγάρι παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξη την σχέση του.

Ο ηθοποιός που υποδύεται το «Γεράκι» μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη σχέση τους στο TMZ. «Βγαίνουμε εδώ και λίγο καιρό. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τύχει να βγαίνω με κάποια που δουλεύουμε κιόλας μαζί. Είναι πολύ ωραίο, από φίλοι γίναμε σύντροφοι», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι δυο τους γνωρίστηκαν, όταν η Πέιτον Λιστ ήταν μόλις 15 ετών.

«Την συνάντησα, όταν ήταν μόλις 15. Ήμουν φίλος με τον αδερφό της, οπότε ήταν και λίγο άβολο. Δεν ήξερα πώς να του πω ότι μ' άρεσε η αδερφή του», εξήγησε.

Με τη σειρά της, η Πέιτον Λιστ δήλωσε στο People πως οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα μαζί, απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται πως ίσως υπάρξουν συνέπειες, καθώς ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, απάντησε: «Ξέρω μόνο πως περνάω καλά. Δεν σκεφτόμουν τις συνέπειες, όταν έμπλεξα μαζί του, ούτε ότι δουλεύουμε μαζί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει»


Αν και στη σειρά, οι χαρακτήρες τους είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα, η ζωή φαίνεται πως είχε άλλα πλάνα για τους ίδιους.