O Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική μυθοπλασία, πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», η οποία θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για αστυνομική σειρά μυστηρίου, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον Διάβολο». Η σειρά πριν από λίγες μέρες πήρε έγκριση από το Δ.Σ. του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα και θα ξεκινήσει γυρίσματα μετά το Πάσχα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που θα έχει και την παραγωγή της σειράς, θα έχει τηλεοπτική παρτενέρ την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την οποία έχουμε να δούμε σε σίριαλ από το 2016, όταν και ολοκλήρωσε το ρόλο της στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Κάποια στιγμή παρουσίασε ένα reality ζαχαροπλαστικής και στη συνέχεια δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Χόλιγουντ. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει να εμφανιστεί σε σειρά από τη σεζόν 2009-2010, όταν συμπρωταγωνιστούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο «Κλειδί του Παραδείσου» του ΑΝΤ1, ενώ το 2020 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρώτο κύκλο του «Έτερος Εγώ» στη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15 Απριλίου 2022