Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Πάνος Δημάκης, γνωστός ως «Γεράκι» στο «The Chase»

O Chaser μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του MEGA και είπε πως: «Οδηγούσα, με παίρνουν και ήμουν έτοιμος να πω ότι ήμουν διακοπές. Μου είπαν να μιλήσουμε για το οικονομικό και λέω “ποιο οικονομικό;”, γιατί δεν ήξερα το conceptTο λάτρεψα μόλις το έμαθα». Επίσης, δήλωσε ότι χάρηκε πολύ όταν έμαθε πως παρουσιάστρια του «The Chase» θα ήταν η Μαρία Μπεκατώρου

Αναφερόμενος στη διαδικασία του παιχνιδιού, ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε ότι μία από τις αγαπημένες του στιγμές είναι η είσοδός του στο πλατό, την οποία θεωρεί «ψαρωτική» για τους παίκτες, ενώ παραδέχτηκε πως «Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, οι οποίοι δυστυχώς δεν πηγαίνουν να παίξουν γιατί φοβούνται. Φοβούνται την κάμερα, μη ρεζιλευτούν... Εγώ ποτέ δεν το είχα αυτό, είχα άγνοια κινδύνου»

Για τη σχέση του με το διάβασμα, το «Γεράκι» δήλωσε ότι: «Στο σχολείο δεν ήμουν το φυτό, που λέμε, ήμουν καλός μαθητής. Διάβαζα πολύ, δεν λέω, αλλά τα έπιανα εύκολα. Στις Πανελλήνιες δεν αγχώθηκα. Μπήκα στην Αγγλική Φιλολογία. Μεταφράζω οικονομικά, νομικά και λογοτεχνία. Έχω μεταφράσει δύο βιβλία του Νίκου Καζαντζάκη»

Κλείνοντας, ο  Πάνος Δημάκης μίλησε στην «Ελένη» για το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «17 Κλωστές», το οποίο αναφέρεται στην αληθινή ιστορία ενός εγκλήματος. «Είναι περισσότερο ψυχολογικό κοινωνικό, γιατί περιγράφει πώς μία κοινωνία μπορεί να οδηγήσει ένα άτομο στο έγκλημα», είπε.