Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη
Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη Κέλλυ Κοντογεώργη
1-Night-Out-Evelina-Papoulia
Media

«Night Out»: Η Εβελίνα Παπούλια σε δωμάτιο πανικού - Tα σπάει όλα αλλά δηλώνει «κοτάρα»

H Εβελίνα Παπούλια είναι καλεσμένη στο «Night Out» του Mega που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης - Μπαίνει σε στο «Δωμάτιο Πανικού» και τα σπάσει όλα.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, στη 01:00 στο Mega, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής την Εβελίνα Παπούλια. Η πρώτη πρόκληση που περιμένει την αγαπημένη ηθοποιό είναι να απαντήσει στις ερωτήσεις της αδιάκριτης «ανάκρισης».

Στην επόμενη στάση του «Night Out», η καλεσμένη μπαίνει σε ένα «Δωμάτιο Πανικού» και μας δείχνει πώς αντιδρά όταν θυμώνει και θέλει να τα σπάσει όλα.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με την Εβελίνα Παπούλια να τολμάει να βάλει το χέρι της σε δυο κουτιά γεμάτα με σκουλήκια και αράχνες. Στη συνέχεια, παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο πλαίσιο του παιχνιδιού κάνει μια απολαυστική φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Στο λεωφορείο του «Night Out» εισβάλλει o συμπαρουσιαστής της στη ραδιοφωνική της εκπομπή, Διονύσης Καστόρας.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με μια εξομολογητική συζήτηση ανάμεσα στην Εβελίνα Παπούλια και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out Restaurant, εκεί όπου θα δημιουργήσουν και το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Night Out Εβελίνα Παπούλια

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:


Night Out Εβελίνα Παπούλια