Μία πολύ δυνατή μουσική αναμέτρηση παρακολουθήσαμε στο 3ο live show του «X-Factor» χθες, Κυριακή 5 Ιουνίου, με πολλές ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την έναρξη του live show, με τον παρουσιαστή, Αντρέα Γεωργίου, να συμμετέχει σε μία δυναμική χορογραφία.

Στη συνέχεια, οι 12 διαγωνιζόμενοι, τρεις από κάθε ομάδα, ρίχτηκαν στη μάχη ερμηνεύοντας τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής.

Αγωνία είχαν και οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, που ήθελαν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες, χωρίς απώλειες.

Μετά το τέλος του συναρπαστικού διαγωνιστικού μέρους, η ψηφοφορία του κοινού έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση, τους Κωνσταντίνο Ντάσιο, Borek και JCJO. Ο γκεστ σταρ του «X Factor», Ηλίας Ψινάκης, που ο ρόλος του ήταν καθοριστικός και σε αυτό το live show, έδωσε ασυλία στον JCJO.
JCJO


Η αγωνία κορυφώθηκε όταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, και οι δύο από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του «X Factor», οι κριτές-μέντορες έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και να διασώσουν τον έναν από αυτούς.

______


Τελικά, το εισιτήριο για το επόμενο live show πήρε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, ενώ ο Borek αποχώρησε.


BOREK
Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων.
__________________________________


Το «Χ Factor» κατέκτησε τα social media και αυτήν την Κυριακή, με το #XFactorGR να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

________________


Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, το Instagram και το Facebook μέρος του on-air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media. ΑΝΤΡΕΑΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΥ