Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1  καθημερινά από  τις 15.00 εως στις 17.00   στην εκπομπή «Άρωμα Ζωής» με τη Σπυριδούλα Τριάντου  και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό  για  ένα διήμερο την μαγευτική Κύθνο και στο Kythnnos Bay hotel.

 

  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26 Αυγούστου

 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και  το Kythnos  Bay Hotel στη Κύθνο, προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, για ένα μοναδικό  διήμερο  απόδρασης!

 

 

Kythnos Bay:Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στην Κύθνο

 

Το Kythnos Bay διαθέτει ρεσεψιόν, καθιστικό στον χώρο υποδοχής, 50 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, πιστοποιημένο πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, χώρο πρωινού και δωρεάν πάρκινγκ.

 

 

Η προσεγμένη minimal διακόσμηση του ξενοδοχείου, με τη μοντέρνα επίπλωση και τα γήινα χρώματα, εναρμονίζεται με το απέριττο κυκλαδίτικο τοπίο της Κύθνου. Στο φόντο κυριαρχεί το μπλε του Αιγαίου και το λευκό της κυκλαδίτικης Κύθνου, ενώ το βουνό στέλνει στις δροσερές βεράντες του συγκροτήματος, μυρωδιές από θυμάρια και λεβάντες.

 

 

Ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στα Λουτρά της Κύθνου και το μοναδικό αέρα των Κυκλάδων

Οι διακοπές με οικογένεια, φίλους ή σύντροφο εδώ γίνονται αξέχαστες. Η απλότητα και παράλληλα η κομψότητα της Κύθνου, σε συνδυασμό με τις 100 παραλίες της, προσδίδει μία άλλη νότα και το αίσθημα χαλάρωσης επανέρχεται στην καθημερινότητά σας.