Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τη διάσημη σειρά της LAROUSSE, «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», για να επιλέξετε όποιον τόμο της επιθυμείτε.

 

-«ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ»

-«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ σε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

-«ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ»

 

Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας, να επιδιορθώσετε αλλά και να κατασκευάσετε ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι!

  • Με ξεκάθαρες και πλήρεις οδηγίες βήμα βήμα κι ένα σωρό μυστικά, για να πετύχετε όλα σας τα σχέδια.
  • Με περισσότερες από 400 φωτογραφίες, που θα σας δώσουν έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες και τις καλύτερες πρακτικές λύσεις!

Θα βρείτε συμβουλές για να διαλέξετε τα σωστά υλικά, να οργανώσετε το χώρο εργασίας σας, να προετοιμάσετε τις επιφάνειες. Πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά κάθε υλικού, τις προτεινόμενες χρήσεις του και τις σωστές επιλογές. Και θα μπορείτε να κάνετε όσες κατασκευές κι αλλαγές επιθυμείτε στο σπίτι σας, χωρίς να έχετε να ζηλέψετε τίποτα από έναν επαγγελματία!

-«ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ»

Θα βρείτε συμβουλές για να διαλέξετε τα κατάλληλα υλικά, να οργανώσετε το χώρο εργασίας σας και να προετοιμάσετε τις επιφάνειες. Όλες οι τεχνικές εφαρμογής, ανάλογα με το είδος του προϊόντος: Χρώματα και διακοσμητικά επιχρίσματα, ταπετσαρίες, πλακάκια, παρκέ και ξύλινες επενδύσεις, μοκέτες και φυσικές ίνες και λοιπές επιστρώσεις δαπέδου.

-«ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ σε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Με τον χρήσιμο οδηγό της Larousse θα μάθετε ό,τι χρειάζεται, για να κάνετε συνήθεις μικροεπισκευές παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να βελτιώσετε την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, εύκολα και οικονομικά. Όλες οι σωστές κινήσεις για να λύσετε τα προβλήματα σε Ηλεκτρολογικά: διαλέξτε τον σωστό φωτισμό, εντοπίστε μια βλάβη, αλλάξτε το ντουί μιας λάμπας ή έναν διακόπτη. Υδραυλικά: επισκευάστε μια βρύση ή ένα καζανάκι που τρέχει, καταπολεμήστε τις άσχημες μυρωδιές, συνδέστε ένα πλυντήριο. Μόνωση: αναζητήστε τις πηγές υγρασίας, εξασφαλίστε καλό αερισμό, διαλέξτε το καλύτερο μονωτικό.

-«ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ»

Θα μάθετε όλες τις απαραίτητες κινήσεις και τις τεχνικές, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως ξυλουργός! Πριόνισμα, τρύπημα, γυάλισμα, πλάνισμα, συναρμολόγηση, τρίψιμο και βερνίκωμα! Μαζί με όλες τις πληροφορίες για τα διαφορετικά είδη ξύλου και τις χρήσεις τους, την επιλογή των σωστών εργαλείων,

την οργάνωση του χώρου εργασίας σας, τις χρήσιμες και πρακτικές κατασκευές.