Καλεσμένη στο Dot ήταν το Σάββατο η παρουσιάστρια του Asia Express και πρώην κριτής του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

«Μου άρεσε πολύ η εμπειρία μου στο GNTM. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι εκεί… ξέρουν από τηλεόραση! Το βλέπω και φέτος φυσικά και μου αρέσει πολύ! Περνάω καλά βλέποντάς το. Η αξία μίας κριτικής επιτροπής φαίνεται στις συμφωνίες αλλά και στις διαφωνίες. Αν έχεις μία άποψη που δεν αρέσει σε κανέναν, δεν μπορεί να πέφτουν όλοι να σε… φάνε!» είπε χαρακτηριστικά για το GNTM 5 στο οποίο κριτές είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου.

«Είμαι υπερπροστατευτική»

«Είμαι υπερπροστατευτική με όλους. Δεν μπορώ να φανταστώ να αρρωστήσει κάποιος και να πάθει κάτι. Επειδή έχω χάσει ανθρώπους από ασθένειες… Την απώλεια δεν τη διαχειρίζομαι» τόνισε η παρουσιάστρια. 

Μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού η Ζενεβιέβ τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο που τα μαθήματα στο σχολείο πραγματοποιούνταν διαδικτυακά αλλά την λυπεί ότι τα παιδιά της έχασαν δύο χρόνια κοινωνικοποίησης.