Σχεδόν πλήρως διαμορφωμένο είναι το ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24, που βγαίνει στον αέρα εντός του μηνός, καθώς τα προηγούμενα 24ωρα συμπληρώθηκε και το «παζλ» του Σαββατοκύριακου, που εκκρεμούσε.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις καθημερινές θα παρουσιάζει ο οικονομικός συντάκτης Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος αποχώρησε από το Open, με σχολιαστές την Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Τα Σαββατοκύριακα, το κεντρικό δελτίο ανέλαβε η Βάσω Μητρομάρα, ενώ τις καθημερινές μεσημεριανό δελτίο θα κάνει η Ιωάννα Βάσσου από το Star.

Όπως έχει γράψει το «S», στην καθημερινή πρωινή ζώνη 6 με 10 το τιμόνι θα έχει ο Γιώργος Κακούσης, ο οποίος φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι εκτός ραδιοφώνου, με συμπαρουσιάστρια την Αννα Λιβαθινού. Αμέσως μετά, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., κεντρικό ρόλο θα έχει ο Νίκος Υποφάντης.

Σαββατοκύριακα

Για τα Σαββατοκύριακα, στην πολύ πρωινή ζώνη (επίσης) από τις 6 έως τις 10 το Action24 επιστρατεύει τον Θοδωρή Βγενή, που ήταν οικονομικός συντάκτης στο Open, και τη Μαρία Αραμπατζή, η οποία έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Πρόκειται για την αδελφή της βουλευτού της Ν.Δ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Στη συνέχεια, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. τη σκυτάλη θα παίρνουν η Ανθή Σαλαγκούδη με τον Γιώργο Παγάνη. Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, το δελτίο ειδήσεων θα ακολουθεί καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, με παρουσιαστή τον Γιώργο Πιέρρο και σχολιαστές τον Δημήτρη Τάκη και την Ελένη Καλογεροπούλου.