Εδώ και πολλές ημέρες ακούγεται το όνομα της Φαίης Σκορδά για την παρουσίαση των lives του «The Voice».

Ο λόγος είναι φυσικά η απουσία του Γιώργου Λιανού από αυτά καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για την προετοιμασία του «All Stars Survivor», το οποίο θα βγει στον «αέρα» στις 8 Ιανουαρίου. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι «κλειδώνει» για την παρουσίαση του «The Voice» και τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με στελέχη της Acun Medya στην Ελλάδα για να υπογράψει συμπληρωματικό συμφωνητικό συνεργασίας, το οποίο δεν συνδέεται με το συμβόλαιο που έχει με τον ΣΚΑΪ.

«Πράσινο φως»

Πρόκειται για τέσσερις εκπομπές στο σύνολό τους, συμπεριλαμβανoμένων του ημιτελικού και του τελικού του talent show του ΣΚΑΪ, το οποίο θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, «πράσινο φως» και για μια ακόμη σεζόν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της «OΝ time», στο τραπέζι των συζητήσεων που έχει αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια με τον ΣΚΑΪ έχει πέσει και το σενάριο να είναι οικοδέσποινα και σε κάποια από τα εορταστικά προγράμματα του σταθμού. Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου από το κανάλι του Φαλήρου, το περσινό εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παρουσίασε ο Γιάννης Πλούταρχος με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.