To «Survivor All Star» είναι προ των πυλών και το πρωί της Δευτέρας κάποιοι παίκτες βρέθηκαν στο Γαλάτσι για να κάνουν το τεστ με τα αγωνίσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», σκοπός ήταν οι παίκτες να δοκιμαστούν σε αγωνίσματα αντοχής, στόχους και παζλ. Παράλληλα, κι ενώ ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya προσπαθούν να κρατήσουν για τους δικούς τους λόγους τη συμμετοχή των παικτών σαν επτασφράγιστο μυστικό, οι συνεχείς διαρροές έχουν δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό χάος για το ποιοι τελικά θα πάρουν μέρος στο «Survivor» και ποιοι όχι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παίκτες που θα συμμετάσχουν έχουν αποφασιστεί.

Στη γυναικεία ομάδα είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου.

Στη λίστα με τα ονόματα της ανδρικής ομάδας περιλαμβάνονται οι: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, Ορέστης Τσανγκ, Στέλιος Χανταμπάκης, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιωρίκας Πηλίδης και Τάκης Καραγκούνιας.

*Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 29/11/2022