Ενδεικτική του προβληματισμού και της έντασης που επικρατεί στον ΣΚΑΪ από την έναρξη της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ήταν η απόφαση για απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή «Σήμερα», την οποία η έμπειρη δημοσιογράφος συμπαρουσίαζε με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Βλέπετε, ανεξάρτητα από την παράμετρο της «χημείας» μεταξύ των παρουσιαστών ή της όποιας ένστασης για την επιλογή του καναλιού και της διεύθυνσης ενημέρωσης να προωθηθούν τρία πρόσωπα στο τιμόνι της πολύ πρωινής ζώνης, είναι πανθομολογούμενο ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η μόνη που εκπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες του Νέου Φαλήρου στο μέτωπο της τηλεθέασης μετά τις κοσμογονικές αλλαγές του Σεπτεμβρίου στο καθημερινό πρόγραμμα.

lkmlmklk

Τόσο οι «Αταίριαστοι» στο νέο τους slot όσο και η Φαίη Σκορδά εξακολουθούν να πονοκεφαλιάζουν με τις επιδόσεις τους τη διοίκηση και τον Βασίλη Παπαδρόσο, γεγονός που μετά και τις γενικότερες εξελίξεις είναι πια πολύ πιθανόν να επιφέρει μετασχηματισμούς. Αυτό που μένει να φανεί είναι το ακριβές πλαίσιο και η δυναμική των όποιων αλλαγών...




*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 3 Δεκεμβρίου 2022.