Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ του «Scream 6», της πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Πρόκειται για μία ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα, γνωστή για τον ρόλο της «Wednesday» στην ομώνυμη σειρά του Netflix που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Στο κλιπ εμφανίζονται οι τέσσερις επιζώντες του Woodsboro από την προηγούμενη ταινία, που προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στη Νέα Υόρκη, κουβαλώντας, ωστόσο, τα τραύματα από το παρελθόν.

Παρόλα αυτά, ο Ghostface επιστρέφει με σκοπό να τους κάνει τη ζωή κόλαση. Λόγω του Χάλογουιν, όλοι είναι μεταμφιεσμένοι και εκείνοι που φορούν στολή Ghsotface ξεχωρίζουν από τους άλλους.

Ένας όμως Ghsotface, φαίνεται ο πιο απειλητικός από όλους.

Δείτε βίντεο με το τρέιλερ

Σκηνοθέτες και αυτού του «Scream» είναι οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν ακι Τάιλερ Γκίλετ, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπάσικ.

Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγκα, Μελίσσα Μπαρρέρα, Τζάσμιν Μπράουν, Μέισον Γκούντιν, Κόρτνεΐ Κοξ, Τζακ Τσάμπιον, και Σαμάρα Γουέβιν. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 31η Μαρτίου του 2023.