Με την άφιξη της νέας χρονιάς, δημιουργήσαμε μια λίστα με σειρές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο Netflix το 2023. Η prequel σειρά Bridgerton, η 2η σεζόν της σειράς «Πυγολαμπίδες» και η 6η σεζόν του The Crown αποτελούν μερικά από τα δράματα που πρόκειται να κάνουν φέτος την εμφάνισή τους.

Εκτός αυτών, όμως, την εμφάνιση τους θα κάνουν και νέες σεζόν από άλλες αγαπημένες σειρές, όπως το Μπρίτζερτον, το The Witcher και το Sex Education.

Bridgerton-Colin-Penelope__1_
witcher
sex-education-season-4-1632820961__1_
glykes-manolies-sezon-3-netflix-__1_

Μπρίτζερτον 3η σεζόν

Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να δουν την ολοκαίνουργια σεζόν του δημοφιλούς δράματος εποχής να παίρνει το δρόμο για την πλατφόρμα του Netflix. Η 3η σεζόν του Μπρίτζερτον αναμένεται να επικεντρωθεί στην ιστορία αγάπης του τρίτου γιου του Bridgerton, Colin Bridgerton, και της μικρότερης κόρης του Featherington, Penelope Featherington.

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023, δεδομένου ότι τα γυρίσματα της 3ης σεζόν ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2022. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει ένα διάστημα περίπου τεσσάρων με έξι μηνών post-production.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, τα οποία εξασφάλισε το netflixlife.com, η επίσημη κυκλοφορία θα μπορούσε να τοποθετηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2023.

phoebe-dynevor

Queen Charlotte: Bridgerton Story

Η prequel σειρά Bridgerton με τίτλο Queen Charlotte: A Bridgerton Story θα κάνει την είσοδό της στο Netflix το 2023. Η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ολοκληρωθεί, οπότε βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρεμιέρα, η οποία φημολογείται ότι θα είναι στις 4 Μαΐου 2023. Ωστόσο, η ημερομηνία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix.

Μέσα από τη σειρά Queen Charlotte: A Bridgerton Story θα παρακολουθήσουμε την άνοδο της νεαρής βασίλισσας Σαρλότ στην εξουσία και την ερωτική της ζωή. Οι India Amarteifio, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Michelle Fairley, Corey Mylchreest, Cyril Nri, Connie Jenkins-Greig και Arsema Thomas είναι μερικοί από τους ηθοποιούς του καστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν το νέο prequel δράμα εποχής βγει όντως τον Μάιο, η κυκλοφορία της 3ης σεζόν του Bridgerton είναι πιθανότερο να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο αντί για την άνοιξη ή το καλοκαίρι, αφού όπως είναι λογικό, το Netflix πιθανότατα θα θελήσει οι δύο σειρές να μην κυκλοφορήσουν την ίδια περίοδο.

queen-charlotte-a-bridgerton-story-netflix

Πυγολαμπίδες 2η σεζόν part 2

Η σειρά «Πυγολαμπίδες» θα κάνει πρεμιέρα με την τελευταία της σεζόν στις 8 Ιουνίου 2023. Το πρώτο μέρος της 2ης σεζόν τελείωσε με μια συγκλονιστική ανατροπή που άφησε τους θαυμαστές ανυπόμονους να δουν πώς θα συνεχιστεί η ιστορία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το φινάλε θα κάνει πάταγο!

Γλυκές Μανόλιες 3η σεζόν

Το Γλυκές Μανόλιες (Sweet Magnolias) είναι μια από τις αγαπημένες feel-good σειρές του Netflix. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο σεζόν, ενώ η τρίτη αναμένεται να βγει το 2023. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2022, και ακολουθούν περίπου έξι με οκτώ μήνες post-production. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο να κυκλοφορήσει κάπου μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2023.

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι 5η σεζόν

Το Virgin River είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες δραματικές σειρές του Netflix. Η δημοφιλής σειρά έχει αποδείξει ότι έχει αντοχή στον χρόνο, αφού με κάθε νέα σεζόν, η σχέση της με τους θαυμαστές δυναμώνει.

Η 5η σεζόν του Virgin River τελείωσε τα γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2022, και πιθανότατα ακολουθούν περίπου έξι με οκτώ μήνες post-production.

Με βάση αυτό, αλλά και την τάση του Netflix να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο στις ημερομηνίες κυκλοφορίας, το πιθανότερο είναι η κυκλοφορία της νέας σεζόν να γίνει το καλοκαίρι του 2023, επισημαίνει το netflixlife.com,  δεδομένου ότι οι δύο προηγούμενες σεζόν κυκλοφόρησαν καλοκαίρι.

poli-dipla-sto-potami-sezon-5

The Crown 6η σεζόν

Η σειρά The Crown αναμένεται να ολοκληρώσει την πορεία της στο Netflix το 2023 με την έκτη και τελευταία σεζόν της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία σεζόν θα καλύψει τη χρονική περίοδο από τα τέλη της δεκαετίας του '90 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η παραγωγή της έκτης σεζόν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά η ημερομηνία ολοκλήρωσης παραμένει άγνωστη. Δεδομένου ότι οι προηγούμενες σεζόν έχουν κάνει την είσοδο τους στην πλατφόρμα είτε Νοέμβριο είτε Δεκέμβριο, είναι πιθανό να ακολουθηθεί το ίδιο μοτίβο, σύμφωνα με το netflixlife.com, δηλαδή, η 6η σεζόν της σειράς να ακολουθήσει το παράδειγμα των προηγούμενων και να κάνει πρεμιέρα τους τελευταίους μήνες του 2023.

crown_2
crown__2___1_

The Witcher 3η σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε μέσα από το Tudum ότι η 3η σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν όρισε ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

The-Witcher-sezon-3-1280x720

Sex Education 4η σεζόν

Από την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν το 2019 μέχρι το 2021, κυκλοφορούσε μια σεζόν Sex Education κάθε χρόνο. Ωστόσο, λόγω του ότι η παραγωγή της τέταρτης σεζόν ξεκίνησε αργά, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο και να κυκλοφορήσει το 2022, όπως προβλεπόταν, σύμφωνα με το netflixlife.com. Έτσι, η 4η σεζόν του Sex Education αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

sex-education-3

Εκτιμάται ότι η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα γίνει το καλοκαίρι του 2023. Υπάρχει, όμως και μια πιθανότητα να δούμε τη νέα σεζόν πριν το καλοκαίρι. Η τελική απόφαση εξαρτάται από το πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα γυρίσματα και το post-production.

Θυμίζουμε ότι η τρίτη σεζόν έκλεισε με μια συγκλονιστική εξέλιξη για το Moordale Secondary School, την αναχώρηση της Maeve για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα αναπάντεχα αποτελέσματα πατρότητας της Jean. Υπάρχουν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα που πιθανότατα θα απαντηθούν στην 4η σεζόν.