Ένα ευτράπελο σημειώθηκε στον αέρα της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Μαρίνα Καλτάκη, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν τη διέκοψε ο παρουσιαστής, πριν αυτή ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της για το Μουσείο της Ακρόπολης.

 Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης για την προγραμματισμένη τελετή παρουσίασης των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ελευσίνα. Όταν βγήκε στον αέρα της ΕΡΤ για να πει τι συμβαίνει, ο παρουσιαστής τη διέκοψε για να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ, πιθανόν γιατί πιεζόταν από τον περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο.

 Τότε η δημοσιογράφος ακούγεται να λέει δυσαρεστημένα «μια στιγμούλα να πω όλο το ρεπορτάζ». Ο παρουσιαστής συμφώνησε να συνεχίσει, με τη Μαρίνα Καλτάκη να φαίνεται εκνευρισμένη στις κινήσεις της και να λέει πως «πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε…».

 Δείτε τι έγινε στον αέρα της ΕΡΤ:

 

 

Μόλις ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ της, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Θάνος Σιαφάκας επισήμανε: «Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει». Το βίντεο κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο των social media.