Ένας νέος έρωτας εντελώς απρόσμενος έρχεται στη «Γη της Ελιάς» και βάζει φωτιά στη Μάνη καθώς μια συνάντηση φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του Mega. Η Αμαλία βιώνει μια επιτυχία στη ζωή της καθώς θα διοριστεί ως νέα γραμματέας του δημάρχου και θα αυτό θα τη φέρει πιο κοντά με τον Ισίδωρο. Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της, θα έχει μια συνάντηση με τον ισχυρό επιχειρηματία της περιοχής. Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή έρχονται πολύ κοντά και φαίνεται να υπάρχει τρυφερότητα ανάμεσά τους. Όλα δείχνουν ότι γεννιέται μια νέα φιλία, η οποία όμως δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί.

Ο Ισίδωρος ενθουσιάζεται με την Αμαλία και αυτή η νέα γνωριμία οδεύει προς ένα δυνατό έρωτα. Μάλιστα, εκείνος κάνει και ένα ακόμη βήμα καθώς ζητά από την Αφροδίτη τη βοήθειά της προκειμένου να κάνει ένα δώρο στην Αμαλία. Ωστόσο, όταν αυτή η σχέση περάσει στο επόμενο στάδιο, θα συναντήσει αντιστάσεις και εμπόδια κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον του επιχειρηματία. Πώς θα αντιδράσουν άραγε η Ιουλία, ο Μάνος, η Αντιγόνη αλλά και η Μυρτάλη στην προοπτική αυτού του δεσμού;

Την Αμαλία υποδύεται η ηθοποιός Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, η οποία είναι και αρχιτέκτονας. Μάλιστα, είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Εσωτερικής αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων (ΤΕΙ Αθηνών). Τη χρονική περίοδο 2012-2014 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο Αλλαγών» από τους Θοδωρή Αθερίδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Ευδόκιμο Τσολακίδη και Ασπασία Μηλιαράκη και στη συνέχεια σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Το 2011 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Με το δεξί» ως διακοσμήτρια της αρχιτεκτονικής ομάδας του Σπύρου Σούλη. Το 2015 έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως ηθοποιός πλέον, ερμηνεύοντας διαφορετικούς ρόλους στα αυτοτελή επεισόδια της σειράς θρίλερ του Alpha «10η Εντολή».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 7 Φεβρουαρίου 2023