Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» την επόμενη σεζόν.

Ο Alpha αποφάσισε να συνεχιστεί η σειρά, ωστόσο πολλά πρόσωπα θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν. Η Ελένη Κοκκίδου, ένας από τους πλέον αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς, η «Βουλίτσα» που μαζί με τον «Μηνά» ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι στη σειρά, αποχωρεί ύστερα από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος δεν είναι άλλος από ανειλημμένες θεατρικές υποχρεώσεις και το προσεχές καλοκαίρι αλλά και την επόμενη σεζόν. Αντίθετα ο Αντώνης Αντωνίου συνεχίζει κανονικά.

Ήδη αναζητείται από την παραγωγή και το κανάλι το νέο τηλεοπτικό «ταίρι» του Μήνα. Από τη σειρά αποχωρεί και ακόμα ένα ζευγάρι. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου, που στις τελευταίες πέντε σεζόν υποδύονταν τον «Άγγελο» και τη «Βέλη», ολοκληρώνουν την παρουσία τους στην κωμωδία του Alpha τον Ιούνιο. Στη σειρά συνεχίσουν κανονικά τα άλλα δύο ζευγάρια, δηλαδή ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση («Ηλίας» - «Καίτη») και ο Σπύρος Τσεκούρας με την Άννα Κουτσαφτίκη («Μπάμπης» - «Ξένια»).

Μεγάλες θα είναι και οι ανατροπές στην ιστορία της σειράς, ενώ ήδη κλείνονται και οι πρώτες γκεστ εμφανίσεις για τα επεισόδια του 11ου κύκλου της μακροβιότερης πλέον κωμικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17/2