Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1600_640_02
Media

Εκτάκτως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με δύο μεγάλες προσφορές

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 24.02 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τον 1ο τόμο από τη νέα συλλεκτική σειρά «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου», σε πολυτελείς έγχρωμες εκδόσεις και μαζί, το νέο τεύχος του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο “Car and Driver”!

Νέα εκδοτική προσφορά: «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Ο 1Ος τόμος της συλλεκτικής σειράς, εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 24.02, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

1600_640_01

 

Ακολουθώντας τον Μ. Αλέξανδρο 2.300 χρόνια μετά

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η εκπληκτική αυτή σειρά συλλεκτικών λευκωμάτων είναι αφιερωμένη στον Βασιλιά της Μακεδονίας, τον ενσαρκωτή της ιδέας της ενοποίησης του ελληνικού με τον πολιτισμό της Ανατολής, τον ηρωικό στρατηλάτη, Μέγα Αλέξανδρο.

Ακολουθήστε μας σε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό, στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και γνωρίστε και εσείς μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όλα τα μέρη από τα οποία πέρασε ο Μακεδόνας Βασιλιάς στην πορεία του για την κατάκτηση του τότε γνωστού κόσμου, τα μέρη στα οποία άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του, εκεί όπου ο μύθος του είναι και θα παραμείνει για πάντα ολοζώντανος.

Μη χάσετε τον 1ο τόμο της σειράς, εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Ακόμα,

Εκτάκτως την Παρασκευή 24/02 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, Car and Driver, κυκλοφορεί το τεύχος Μαρτίου!

1600_640_03

 

Σε αυτό το τεύχος:

Δοκιμάζουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα

Νέο Peugeot 408

To γαλλικό μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των crossover με σπορ, πολυτελή χαρακτήρα και ασύγκριτη πρακτικότητα.

BMW i7

Πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα της νέας ηλεκτρικής ναυαρχίδας που καινοτομεί στους τομείς της άνεσης και της βιώσιμης πολυτέλειας.

Ακόμη

Group Tests

  • Audi Q2 1.5 TFSI 150PS S-TRONIC – Ford Puma 1.0 EcoBoost 155PS 7DCT
  • KIA Niro HEV 141PS – Renault Arkana E-TECH 145
  • Cupra Formentor VZ5 DSG 4DRIVE - Volvo C40 RECHARGE AWD 408 PS 75 kWh

+

Formula 1 Season Preview 2023

Μάθετε τα πάντα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι ομάδες, τα μονοθέσια και οι οδηγοί που υπόσχονται την πιο συναρπαστική χρονιά της F1.