H πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο του Maestro ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι προετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας και σημειώνει ανάλογη επιτυχία στο εξωτερικό, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, έχουν ξεκινήσει.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φροντίζει να ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη νέα του ανάρτηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές εικόνες από τα γυρίσματα και επισήμανε πόσο τυχερός νιώθει για την ομάδα, με την οποία συνεργάζεται για το Maestro.

Επίσης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στο νησί των Παξών.

«Γύρισμα Σαββάτου!!Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα μας!!!.. Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά, είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερός τελικά. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι, στο νησί!!!… Στο σετ.. Σαββατιάτικο γύρισμα με την καλύτερη ομάδα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.