Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1600_640_01
Media

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 02.06 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ένα σημειωματάριο με σκίτσα του Στάθη για τις σημειώσεις σας, τον πρώτο πολυτελή τόμο από το μνημειώδες λεύκωμα «Ακρόπολη – Νέο Μουσείο» και μαζί ένα κουπόνι 80€ για την παιδική κατασκήνωση «The Ranch»!

Μη χάσετε ένα Σημειωματάριο με σκίτσα του Στάθη, για τις σημειώσεις σας, εκτάκτως την Παρασκευή 02.06 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ...

...ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

46


90


154

1600_640_02

 

Ένα σημειωματάριο για τις σημειώσεις σας, τις δικές σας σκέψεις, με σκίτσα του Στάθη, διότι όλα έχουν μια εύθυμη πλευρά. Ίσως και την πιο ουσιαστική.

Ακόμα,

Το μνημειώδες λεύκωμα «Ακρόπολη – Νέο Μουσείο», εκτάκτως την Παρασκευή 02.06 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

Απολαύστε ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες από όλα τα εκθέματα – θησαυρούς, ενός από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, μέσα από δύο πολυτελείς εκδόσεις φωτογραφικών λευκωμάτων.

1600_640_03

 

Μη χάσετε εκτάκτως την Παρασκευή 02.06 τον 1ο πολυτελή τόμο όπου παρουσιάζονται, εκτός από τις εικόνες του μνημείου-συμβόλου της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, σπάνιες συνολικές και επιμέρους όψεις του γλυπτού διακόσμου του Παρθενώνα και των άλλων μνημείων της Ακρόπολης, καθώς και γλυπτά αφιερώματα –αριστουργήματα τέχνης– όπως αυτά εκτίθενται στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Ακρόπολη των Αθηνών ενσαρκώνει το υπέρτατο πνευματικό ιδεώδες, ενώ συμβολίζει την επιτομή όλων των υψηλών αισθητικών ιδεών, των αρχέγονων φιλοσοφικών επιτευγμάτων, αλλά και των θεμελιωδών αρχών της Δημοκρατίας. Ο Παρθενώνας, ιδιαίτερα, παγκόσμιο σύμβολο πολιτισμού, αποτελεί φωτεινό και αδιάλειπτο ορόσημο για όλη την ανθρωπότητα.

Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης θεωρείται επίτευγμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, που εφαρμόζει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της μουσειολογίας και αναδεικνύει τα μοναδικά αριστουργήματα της αρχαίας γλυπτικής, αλλά και τεκμήρια του αρχαίου πολιτισμού της Ελλάδας, που αποτέλεσε το λίκνο όλης της ανθρωπότητας. Μέχρι στιγμής, έχει τιμηθεί με πέντε διεθνή βραβεία.

Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη φωτογραφική εικόνα να ξεναγήσουμε τον αναγνώστη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και να του παρουσιάσουμε τα αριστουργηματικά τεκμήρια του παρελθόντος με τρόπο επαγωγικό και συνάμα μοναδικό.

Στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, με εξαιρετικές καινοτομίες μουσειακής παρουσίασης, προβάλλονται τα αξεπέραστης τέχνης εκθέματα από το γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα, που είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με το αρχιτεκτόνημα. Ακόμα, παρουσιάζονται ολόγλυφα αγάλματα από τους τοπικούς μύθους της Αττικής, τα οποία σχετίζονται με τη λατρευόμενη στο ναό θεά Αθηνά, καθώς και τις μετόπες με τις ανάγλυφες παραστάσεις από τους μυθικούς αγώνες, ενώ από τη ζωφόρο έχουμε την ανάγλυφη απεικόνιση ενός γεγονότος από τη ζωή της πόλης, τη γνωστή πομπή κατά την εορτή των Μεγάλων Παναθηναίων, προς  τιμήν της θεάς Αθηνάς.

Και μαζί,

Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH, εκτάκτως την Παρασκευή 02.06 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

 

1600_640_04

 

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

-Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 15 ημέρες με 510€ (αντί για 590€), για την περίοδο 17/06/23- 01/07/23

-Ένα κουπόνι αξίας 80€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 15 ημέρες με 470€ (αντί για 550€), για την περίοδο 19/08/23- 02/09/23

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

 1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, σε περίπτωση δε που αυτό χρησιμοποιηθεί για την διαμονή ανήλικου, θα πρέπει η κάρπωσή του να γίνει από το/α πρόσωπο/α που ασκεί/ούν την γονική μέριμνά του.
 2. Το εκπτωτικό κουπόνι των ογδόντα (80,00) ευρώ ισχύει για ένα δεκαπενθήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 16 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για μία κατασκηνωτική περίοδο αφαιρούμενο από το συνολικό κόστος ανά άτομο ποσού πεντακοσίων ενενήντα (590,00) ευρώ για την περίοδο από 17-06-2023 έως 01-07-2023 και ονομαστικής αξίας ογδόντα (80,00) ευρώ, αφαιρούμενο από το συνολικό κόστος ανά άτομο ποσού πεντακοσίων πενήντα (550,00) ευρώ για την περίοδο από 19-08-2023 έως 02-09-2023.
 3. Οι κατασκηνωτικές  περίοδοι διάρκειας δεκαπέντε (15) ημερών έκαστη, χωρίζονται ως εξής: α) 17-06-2023 έως 01-07-2023 ή 19-08-2023 έως 02-09-2023. Η επιλογή της κατασκηνωτικής περιόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης, για την οποία θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας και η χρήση του κουπονιού για το ίδιο πρόσωπο, αφορά αποκλειστικά σε μία εκ των ανωτέρω κατασκηνωτικών περιόδων.
 4. Το κουπόνι  δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
 5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μεμονωμένα άτομα ηλικίας 6 έως 16 ετών, υπό τους ασκούντες την γονική μέριμνά τους και αποκλειστικά για μία κατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση δεύτερου κουπονιού από το ίδιο άτομο για την ίδια κατασκηνωτική περίοδο. Δεν επιτρέπεται χρήση κουπονιού στα άτομα που έχουν κάνει κράτηση στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH πριν τις 06-05-2023.
 6. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί  μέχρι την προηγούμενη ημέρα της κυκλοφορίας του επόμενου κατά σειρά φύλλου της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άλλως η εφημερίδα και η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ δικαιούνται να αρνηθούν την κάρπωση της προσφοράς.
 7. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία τις ώρες 09:00 έως 17:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ. 210 4100121/210 4100122,/email: info@ranch.gr, website: htpp://www.ranch.gr, www.facebook.com/theranchsa και είναι υποχρεωτική η προεγγραφή από τους κατόχους του κουπονιού έως 12/6/2023 για την κατασκηνωτική περίοδο Α και έως 10/8/2023 για την κατασκηνωτική περίοδο Ε, ώστε να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης και της δυνατότητας κάρπωσης της προσφοράς.
 8. Η  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 6 έως 16 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».
 9. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων της κατασκήνωσης.
 10. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
 11. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
 12. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.