Σηµαντικές ανακατατάξεις έρχονται στο ενηµερωτικό τοµέα του Action24 µε το κλείσιµο της σεζόν, καθώς άλλες εκποµπές σταµατάνε, άλλες αλλάζουν ώρα και κάποιες νέες θα εµφανιστούν από τον Σεπτέµβριο.

Στο πρόγραµµα του Σαββατοκύριακου η εκποµπή της Μαρίας Αραµπατζή και του Θοδωρή Βγενή δεν θα βρίσκεται στο πρόγραµµα από τη νέα σεζόν, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει -τουλάχιστον από τη ζώνη- και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στο πλαίσιο αυτό, το επικρατέστερο σενάριο τη δεδοµένη χρονική στιγµή έχει να κάνει µε το λανσάρισµα µιας νέας infotainment εκποµπής (πιθανότατα από τις 7 έως τις 11) µε παρουσιαστές τον Γιώργο Παγάνη και τη Μιλένα Ηλιοπούλου. Η τελευταία ήταν τη σεζόν που πέρασε µέρος του τηλεοπτικού διδύµου µε τον Νίκο Υποφάντη, παρουσιάζοντας την καθηµερινή ενηµερωτική εκποµπή από τις 10 το πρωί έως τη 1 µετά το µεσηµέρι.

Ακούγεται η Κουτροκόη

Στη θέση της Μιλένας Ηλιοπούλου ακούγεται ότι θα «µετακοµίσει» η Ντόρα Κουτροκόη, που έκανε τους τελευταίους µήνες την ενηµερωτική εκποµπή πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και για την οποία υπάρχει πλήρης ικανοποίηση από τη διοίκηση. Νέες εκποµπές θα µπουν και στο καθηµερινό πρόγραµµα του καναλιού.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Ιουλίου 2023.