Ένα μοναδικό μουσικό… tour προσέφερε στους τηλεθεατές του το MEGA, παρουσιάζοντας την μουσική βραδιά με την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, μια βραδιά που σημείωσε πρωτιά στην τηλεθέαση. Ειδικότερα, το «Σπίτι με το MEGA» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για μια μουσική βραδιά που το κοινό την λάτρεψε και έφερε το MEGA στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, το «Σπίτι με το MEGA» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασε τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που κατέκτησε κοινό και τηλεθεατές.

Το «Σπίτι με το MEGA On Tour», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου επικράτησε άνετα του ανταγωνισμού και ανέβηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, με ποσοστό 12,3% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακολούθησαν, στη ζώνη μετάδοσής του: Star 9,4%, Alpha 8,8%, ΣΚΑΪ 8,2%, ANT1 4,9%, Open 3,9% και ΕΡΤ1 3,6%.

Πρωτιά στο σύνολο του κοινού

Ταυτόχρονα, το «Σπίτι με το MEGA On Tour» σημείωσε πρωτιά και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 11,8%. Ακολούθησαν:Alpha 9,8%, Star 7,7%, ANT1 7,3%, ΣΚΑΪ 7,2%, ΕΡΤ1 6,5% και Open 5,1%. Η κάλυψη ήταν εντυπωσιακή και πλησίασε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού κατέγραψε ποσοστό 16,7%, ενώ σε ανδρικό κοινό η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 23,1% σε τέταρτο.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει για 5η σεζόν και ανοίγει ξανά τις πόρτες του με παρουσιαστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.