Μια πολύ όμορφη μουσική συνύπαρξη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου, με οικοδεσπότες την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη "μάγεψαν" τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες τους. 

Μάλιστα, Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου χάρισαν ένα ντουέτο «έκπληξη» στο κοινό του MEGA. Οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Σ’αγαπώ» που πρώτος τραγούδησε το -πολύ- μακρινό 1989 ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Σε στίχους του Γιώργου Μίτσιγκα και μουσική ίδιου του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου το «Σ’ αγαπώ» συμπεριλήφθηκε στο album «Ακαταμάχητος» που είχε γίνει τότε τεράστια επιτυχία.
Σήμερα, 34 χρόνια μετά, Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου το ερμήνευσαν παρέα στο «Σπίτι με το MEGA».

Άλλη μία έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η καλεσμένη Έλλη Κοκκίνου ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να την συνοδεύει παίζοντας πιάνο. «Το σ’αγαπώ» αποτελεί ένα από τα κορυφαία τραγούδια της καριέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Κυκλοφόρησε το 2002 σε μουσική του ίδιου του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και αποτέλεσε ένα τραγούδι που συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτόξευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως ενός από τους κορυφαίους ερμηνευτές της εποχής εκείνης. Απόψε, οι δυο αυτοί καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους πορεία στο ελληνικό τραγούδι συνεργάστηκαν για λογαριασμό των τηλεθεατών του MEGA.