Η Ζωή Κρονάκη  μίλησε στο “Breakfast @ Star” για το ζήτημα της τηλεθέασης που σημειώνει το “Δύο στις 10” στην ΕΡΤ1 και την κριτική που δέχθηκε πρόσφατα για αυτό από συναδέλφους της σε ιδιωτικά κανάλια.

“Ο θεσμικός ρόλος της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ συγκεκριμένος, επομένως ό,τι προϊόν παράγεται από αυτήν έχει να κάνει με τις ανάγκες του τηλεθεατή. Δεν θα με σταματήσουν τα νούμερα τηλεθέασης από το να δουλέψω με την ίδια ένταση” δηλώνει η Ζωή Κρονάκη.

“Τα νούμερα θα έπρεπε να αποτελούν το μέσο για εμάς τους δημοσιογράφους ως προς το τι αρέσει στον κόσμο. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους τηλεθεατές εάν εμείς κάναμε 4% ή 5%” τονίζει η γνωστή παρουσιάστρια.

“Επίσης, δεν είμαστε μόνιμοι παρουσιαστές της ΕΡΤ. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Αν μία σεζόν δεν πάει καλά, κανείς δεν εγγυάται ότι την επόμενη θα είμαστε εδώ. Αυτό έχει να κάνει και με τη δυναμική του εκάστοτε καναλιού. Αν σε ένα κανάλι που κάνει 15% εσύ κάνεις 2-3%, εκεί πρέπει να προβληματιστείς” επισημαίνει στη συνέχεια η Ζωή Κρονάκη.

“Η εκπομπή μας είναι καθαρό infotainment. Αυτό που με ενοχλεί στην τηλεόραση είναι η αυτοαναφορικότητα. Δεν με φοβίζει που θα ξεκινήσει και πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο ΟΡΕΝ. Χαίρομαι γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει δουλειά για πολύ κόσμο στην τηλεόραση” παραδέχεται σε άλλο σημείο η Ζωή Κρονάκη.



Δείτε το βίντεο: