Διάσημοι και Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης του Survivor 2024 για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα οδήγησε αργότερα την ομάδα σε διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Η Μαρία Αντωνά από τους Διάσημους έκανε λόγο για αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. «Μου μετέφερε η ομάδα μου ότι την ώρα που έπαιζα, σχολιάστηκε κάτι από έναν μπλε. "Να πέσω, να πέσω, να χτυπήσω" και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έναν αγώνα κάνουμε και ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να πέσει κάποιος ή να πάθει κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα μου», δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

Μετά τη δήλωσή της οι Μαχητές αντέδρασαν, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να προσπαθεί να εξηγήσει: «Δεν είπα τίποτα, δεν μίλησα ποτέ για τη Μαρία και είμαι ειλικρινής! Στο run της Κατερίνας πήγε να χάσει την ισορροπία της επάνω στη δοκό και είπα εκείνη τη στιγμή "πέσε" με την άποψη να γυρίσει ξανά στην αρχή. Δεν εννοούσα "πέσε" για να πάθει κάτι η κοπέλα».


Ακολούθησε η ψηφοφορία, εκεί όπου πρώτος υποψήφιος για τη νέα εβδομάδα αναδείχθηκε ο Rob James Seymour: «Άντε πάλι! Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, το έχω συνηθίσει», αντέδρασε ο παίκτης από τους Μαχητές, ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος στο Survivor 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: