Αγαπηµένη συνήθεια των τηλεθεατών, τα βράδια της Κυριακής, η σειρά «Famagusta» εδραίωσε την πρωτιά της στην κορυφή της τηλεθέασης και αναδείχτηκε στη δηµοφιλέστερη σειρά ανεξαρτήτως ηµέρας προβολής για όλο τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά, η σειρά «Famagusta» κατέγραψε µέσο όρο 25,2% στο σύνολο του κοινού, ενώ ήταν πρώτη και στο δυναµικό κοινό 18- 54 µε µέση τηλεθέαση 17,4% τον Φεβρουάριο.

Η διαφορά από τον ανταγωνισµό ήταν σηµαντική και κυµάνθηκε σε τουλάχιστον 8,3 µονάδες στο σύνολο του κοινού. Σε επιµέρους κοινό σηµείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 40,2%.

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή: "Ο πατέρας μου ήταν από την Αμμόχωστο, μεγάλωσα με αυτό το ανοιχτό τραύμα"



Η µεγάλη παραγωγή του Mega, που αναµένεται να κάνει φινάλε για τον α΄ κύκλο στις 10 Μαρτίου, παρέµεινε στην πρώτη θέση και µε το έκτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, σκορπώντας συγκίνηση στους τηλεθεατές.

Κατέγραψε ποσοστό 25,3% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο δυναµικό κοινό 18-54 βρέθηκε στην κορυφή µε 16,5%.


Τα τελευταία επεισόδια του «Famagusta» και ο Β' κύκλος

Η σπαρακτική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας κορυφώνεται µε τα δυο τελευταία επεισόδια του α΄ κύκλου που ακολουθούν αυτή και την επόµενη Κυριακή (03/03 και 10/03) στις 21.00.

Η σειρά «Famagusta» θα επιστρέψει µε τον β΄ κύκλο στις αρχές Απριλίου. Για την ιστορία, τα συµφωνηθέντα επεισόδια είναι συνολικά 24, τα οποία χωρίζονται νοηµατικά σε τρεις διαφορετικούς κύκλους. Η µυθοπλασία µπλέκεται µε αληθινά γεγονότα. Στις 10 Μαρτίου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο. Για να µείνουν ερωτηµατικά για την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε ακόμη: Βασιλική Τρουφάκου: Η περιπέτεια υγείας, η εγκυμοσύνη, η προσωπική ζωή και ο ρόλος στο Famagusta



Ο τηλεθεατής θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Παύλου να κρατηθεί στη ζωή και της Ιφιγένειας να αναλάβει µόνη την ανατροφή του γιου τους. Την ίδια ώρα θα τη δούµε να πασχίζει να πάρει πίσω την επιµέλεια του Αντρίκου, κάτι που φαίνεται στην πράξη πιο δύσκολο απ’ όσο θα περίµενε. Η αλήθεια για την ταυτότητα του Μάικλ και τη σχέση του µε τη Χριστίνα και τον Ανδρέα παραµένει ακόµη καλά κρυµµένη, παρότι η θετή µητέρα του δηµοσιογράφου γνωρίζει καλά τι συνέβη το ’74. Τα προβλήµατα για τον γιο της παραµένουν πιεστικά. Η ώρα της δίκης για τον φόνο της Ελένης έρχεται και εκείνος παραµένει ο βασικός κατηγορούµενος για την υπόθεση.

Είναι η στιγµή που κανείς δεν θέλει να χάσει…




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 27/2/2024