Οι Μπλε κέρδισαν το αγώνισμα στο επεισόδιο του Survivor 2024 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024. Ο τελευταίος πόντος ήρθε από τον Τζέιμς και τη Σταυρούλα, με τον στίβο που έτρεξε ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιάννης Περπατάρης να φέρνει στιγμές γέλιου.

Οι δυο παίκτες είχαν ένα κοινό εμπόδιο στον αγώνα. Αυτό ήταν μια τρύπα, μέσα από την οποία έπρεπε να περάσουν. Έφτασαν και οι δύο την ίδια στιγμή στο εμπόδιο, με αποτέλεσμα να σφηνώσουν και να μην υποχωρεί κανένας. Ο Τζέιμς Καφετζής έβαλε τα γέλια που δεν υποχωρούσε ο αντίπαλός του.


Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Μετά τη νίκη τους, οι Μπλε έφτασαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού και ο Αλέξης Παππάς απασχόλησε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, με έναν μονόλογο.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας σχολίασε την έκβαση του αγώνα και είπε πιο αναλυτικά: «Καταρχάς, ξεκινάμε από την προηγούμενη φορά που ακούστηκε από τον Τζέιμς η λέξη underdogs. Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους, δεδομένου ότι το πιστεύουν. Αν ξεκινάμε με την προκατάληψη ότι είμαστε αδύναμοι, κανείς δεν θα πιστέψει ότι είμαστε δυνατοί. Αλλά όταν τα πράγματα είναι στο πικ για το πόσο δυνατοί είμαστε, μια μέρα πέφτουμε.

Σαν κόκκινη ομάδα θεωρούσαμε σίγουρες τις νίκες μας και οι Μπλε θεωρούσαν ότι θα χάσουν. Και χθες είχαν να υποδείξουν την Μαριλίνα ως επόμενη υποψήφια και άφησαν ανοιχτό ότι σήμερα θα έχαναν. Ψηφίστηκε η Χρύσα με δεδομένο ότι θα βγει η Μαριλίνα; Και αν αύριο κερδίσουν θα είναι πάλι αιφνίδιο; Βλέπω έναν Γιάννη που ήταν αποδοτικός και μετά έκανε μια κάμψη και τώρα ανεβαίνει ξανά.

Το ίδιο βλέπουμε και με τον Ρικουνάκη. Αντίστοιχα είδαμε την Ευγενία να φέρνει πόντο ενώ δεν το περιμένουμε. Όταν κερδίζουμε δύο ασυλίες θεωρούμε αυτομάτως ότι θα κερδίσουμε και επαναπαυόμαστε. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους Μπλε! Η πραγματικότητα ποια είναι; Όποιος θέλει μπορεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: