Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες“ έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις. 

Στο σπίτι του Κοτρώτση προκλήθηκαν προβλήματα και έπρεπε να υπάρξει μια λύση, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Η κοπέλα όταν το έμαθε προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή που μεγάλωνε στα σπλάχνα της με τη βοήθεια μιας μαμής, θέτοντας τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η Νέλλα άρχισε να καταλαβαίνει ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νεαρό κορίτσι. Έτσι αποφάσισε πως η Ολγα πρέπει να απομακρυνθεί και πιο συγκεκριμένα να πάει σε κάποιο οικοτροφείο να γεννήσει προκειμένου να έχει εκεί τη φροντίδα που της αξίζει.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Χρήστο Μαλάκη: "Στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες"

Η νεαρή ψυχοκόρη μετά από όσα της λέει η Νέλλα, θεωρεί πως τη νοιάζεται. Αγνοεί όμως ότι η Νέλλα έχει καλέσει ήδη τον αδελφό της, ο οποίος και θα ζητήσει εξηγήσεις.

Η Μαρίκα ετοιμάζει την Όλγα προκειμένου να μετακομίσει με ασφάλεια στο οικοτροφείο.

Η Νέλλα και η Όλγα ξεκινούν από το σπίτι, με σκοπό να βρουν ένα ταξί για να τις μεταφέρει, όμως ένα στενό παρακάτω τις σταματά ο αδελφός της ψυχοκόρης.

Τότε αφού την πλησιάζει και της λέει πως ξεφτίλισε την οικογένειά τους, την μαχαιρώνει στην κοιλιά.

Η Μαρίκα τρέχει να προλάβει την Όλγα καθώς, θέλοντας να την προλάβει για να της δώσει κάτι που ξέχασε στο δωμάτιό της, γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της.

Η κοπέλα θα προσπαθήσει να την βοηθήσει, όμως η Νέλλα θα την κρατήσει πίσω για να μην κινδυνεύσει και η ίδια.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Κιμούλη: “Ο μπαμπάς μου κάνει κριτική, αλλά μόνο όταν του το ζητήσω”