Τo γράφαµε και πρόσφατα, αλλά σήµερα οι πληροφορίες µας επιβεβαιώθηκαν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι για τους παρουσιαστές, που έρχεται από τη συχνότητα του Open.

«TV Queens»: Ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει διττό ρόλο ως έµπειρος καθηγητής αλλά και ως διευθυντής, βέβαια, της ακαδηµίας. Επιβεβαίωσε εξάλλου και µε προχθεσινές του δηλώσεις τη συµµετοχή του, λέγοντας για την «τιµονιέρισσα» του «TV Queens»: «Μάλλον η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η παρουσιάστρια».

Βέβαια, δεν αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των παραγωγών, που ήταν η Queen Dina, κατά κόσµον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως έγινε και µε το backstage του «Just The Two Of Us», αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη για την παρουσίαση του ριάλιτι λόγω της δεύτερης εγκυµοσύνης της.

«TV Queens»: Πότε θα δούμε το νέο ριάλιτι

Αν και η επιδίωξη της παραγωγής ήταν το λανσάρισµα του προγράµµατος την 21η Απριλίου, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Κάπως έτσι, το πρότζεκτ που αναζητά τις νέες παρουσιάστριες της εγχώριας τηλεόρασης θα βγει στον αέρα του καναλιού της Παιανίας µετά το Πάσχα.

Το ριάλιτι σύµφωνα µε τις πληροφορίες της «Απογευµατινής» θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδοµάδα, από τη ∆ευτέρα έως και την Πέµπτη για την ακρίβεια, και θα είναι µαγνητοσκοπηµένο. Όµως, την Κυριακή τα πράγµατα θα είναι αλλιώτικα, καθώς δροµολογείται live µετάδοση του σόου. Θα υπάρχει επίσης 24ωρο live streaming από την πλατφόρµα του Open για το τι ακριβώς θα συµβαίνει µέσα στην ακαδηµία, ενώ ενδέχεται να δηµιουργηθεί -ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο- και κανάλι στο YouTube.

Πέντε, όπως µαθαίνουµε, θα είναι συνολικά οι καθηγητές των υποψήφιων παρουσιαστριών και µεταξύ αυτών, όπως ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστηµα, η Μαρία Σολωµού. Η οποία δεν αποκλείεται να διδάξει και ορθοφωνία. Όσον αφορά τα µαθήµατα που θα διδαχθούν στην ακαδηµία, όπως ενηµερωνόµαστε από τους ιθύνοντες θα περιλαµβάνουν κατ’ αρχάς τηλεπαρουσίαση. Στο «µενού» των υποψηφίων βρίσκεται και η δηµοσιογραφική δεοντολογία και εν προκειµένω είµαστε πολύ περίεργοι για τον καθηγητή/ καθηγήτρια. Επίσης, κινησιολογία, ενδυµατολoγία (ακόµα µία απορία µας, που θα λυθεί συντοµα), social media, τηλεοπτικό ρεπορτάζ, gossip και σχολιασµός πάνελ.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/4/2024