Υστερα από µακρά απουσία από τη µυθοπλασία, καθώς δεν δραστηριοποιήθηκε κάπου τηλεοπτικά από τη στιγµή που ολοκληρώθηκαν οι «Άγριες µέλισσες» -ένα σίριαλ που απογείωσε τις µετοχές της στο εγχώριο χρηµατιστήριο της showbiz έπειτα από την αναπάντεχη, ακόµα και για τους ίδιους τους συντελεστές, επιτυχία που γνώρισε-, η Μαρία Κίτσου επιστρέφει δριµύτερη.

Την επόµενη σεζόν θα έχει διπλή παρουσία στην τηλεόραση και µάλιστα σε διαφορετικά κανάλια, τα οποία εκ του αποτελέσµατος, προκειµένου να την «επιστρατεύσουν» για πρότζεκτ τους, της έδωσαν το ελεύθερο να ασχοληθεί και µε οποιοδήποτε άλλο πρότζεκτ θελήσει.

 

Η νέα σειρά «Να µε λες µαµά» που θα πρωταγωνιστήσει η Μαρία Κίτσου

Στο διά ταύτα, η ταλαντούχα (και συµπαθής) ηθοποιός αφενός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα δραµατική σειρά του Alpha «Να µε λες µαµά». Πρόκειται για ένα σίριαλ, το οποίο βασίζεται στο νοτιοκορεατικό φορµά «Mother» που έκανε επιτυχία σε πολλές χώρες. Και στην ελληνική τηλεόραση είχαµε δει -πριν από πολλά χρόνια βέβαια- την τουρκική εκδοχή υπό τον τίτλο «Anne». Η πλοκή της µίνι σειράς, στα επιµέρους, των οκτώ συγκεκριµένα επεισοδίων, περιστρέφεται γύρω από µια καθηγήτρια δηµοτικού. Όταν η πρωταγωνίστρια αντιλαµβάνεται ότι µια µαθήτριά της κακοποιείται στο οικογενειακό της περιβάλλον, αποφασίζει να την απαγάγει.

Τα γυρίσµατα της σειράς «Να µε λες µαµά» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου ξεκινούν µέσα στον µήνα µε σηµαντικά ονόµατα στο πρωταγωνιστικό καστ. Εκτός, βλέπετε, από την Κίτσου, έχουµε να δούµε αγαπηµένες κυρίες της υποκριτικής και εν προκειµένω εννοούµε τη Φιλαρέτη Κοµνηνού και τη «Βουλίτσα» της «Μουρµούρας», που πολύ έχει λείψει στο τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Κοκκίδου.

 

Η Μαρία Κίτσου και στην «Μάγισσα»

Όσο για το άλλο πλάνο της Μαρίας Κίτσου, είναι µαγικό και ονειρεµένο. Θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυαναµενόµενο και µεγαλόπνοο πρίκουελ της «Μάγισσας», η πλοκή του οποίου µεταφέρεται έναν αιώνα νωρίτερα - στο έτος 1715. Η σειρά θα βγει το φθινόπωρο στον αέρα του ΑΝΤ1. Αξίζει εδώ να σηµειώσουµε ότι, για να συµµετάσχει στο πρίκουελ της σειράς που έδειξε πως ενδιαφέρει τον τηλεθεατή, πρόταση έχει δεχθεί -και εκείνος για πρωταγωνιστικό ρόλο- και ο Βασίλης Χαραλαµπόπουλος. Για να δούµε αν και αυτός θα «κλειδώσει». 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/4/2024