Στο επίκεντρο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Μπέττυ Μαγγίρα και το τηλεοπτικό της µέλλον, µε τον ΑΝΤ1 να είναι έτοιµος να πάρει αποφάσεις για την εκποµπή και τους συνεργάτες της.

Οι φήµες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό τη θέλουν να παραµένει στο κανάλι του Αµαρουσίου, αλλά η εκποµπή της να αλλάζει είτε µέρα είτε ζώνη προβολής. Με σκοπό φυσικά να αγγίξει ακόµα µεγαλύτερη µερίδα τηλεθεατών.

«∆εν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω καµία ενηµέρωση από το κανάλι. Είναι λίγο νωρίς ακόµη για να µάθουµε», είπε ο συνεργάτης της ∆ηµήτρης Μακαλιάς, όταν ρωτήθηκε από τους δηµοσιογράφους για το τι µέλλει γενέσθαι µε το «I love ΣουΚου».

Πώς εμπλέκεται η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Φαίη Μαυραγάνη

Ρυθµιστικό παράγοντα για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1 θα παίξει η παραµονή ή όχι της Φαίης Μαυραγάνη στον σταθµό. Αν η δηµοσιογράφος αποχωρήσει, είναι πολύ πιθανό να απενεργοποιηθεί εντελώς η πρωινή ζώνη, ενηµερωτική και ψυχαγωγική.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποφάσεις για το «Ι love ΣουΚου» θα ληφθούν ανεξαρτήτως της Φαίης Μαυραγάνη ή όχι. Και πως ίσως η εκποµπή να µεταφερθεί το µεσηµέρι ή -γιατί όχι;- να γίνει και καθηµερινή. Σε σύσκεψη που είχε προχθές η Μπέττυ µε τους συνεργάτες της στην εκποµπή, τους διαβεβαίωσε πως δεν έχει κάνει καµία κουβέντα ακόµη µε το κανάλι και πως όλα θα πάνε καλά. Το κλίµα είναι θετικό πάντως και η συνάντηση των δύο πλευρών προγραµµατίζεται για αµέσως µετά το Πάσχα. Έτσι κι αλλιώς, η Μαγγίρα έχει συµβόλαιο µε το κανάλι και η παρουσία της στο πρόγραµµα του σταθµού θεωρείται δεδοµένη και την επόµενη χρονιά - και µάλιστα σε ζωντανή ψυχαγωγική εκποµπή.

Όσο για το πώς τα πηγαίνει από πλευράς τηλεθέασης η εκποµπή της; Όχι θεϊκά, αλλά τουλάχιστον ως επί το πλείστον κάνει διψήφια νούµερα. Οι εποχές που οι εκποµπές «χτυπούσαν» 40ρια και 50ρια στους πίνακες τηλεθέασης έχουν παρέλθει. Ενδεχοµένως ανεπιστρεπτί. Ο κόσµος πλέον δείχνει να έχει κάνει στροφή στη µυθοπλασία, αλλά και στις πλατφόρµες των καναλιών... ∆εδοµένων των συνθηκών λοιπόν, δεν λες και αποκαρδιωτική την απήχησή της στο τηλεοπτικό κοινό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/4/2024