Σταθερό παραμένει το δίδυμο της πρωινής ενημέρωσης του MEGA, με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα MEGA» για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη της εκπομπής, η οποία θα βρεθεί ξανά απέναντι από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στην ενημέρωση αναδιαμορφώνονται.

Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Πότε επιστρέφουν για τη νέα σεζόν;

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 05:40, με τους δύο παρουσιαστές να παίρνουν ξανά θέση στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η εκπομπή συμπληρώνει ήδη επτά σεζόν παρουσίας και το MEGA επιλέγει να συνεχίσει χωρίς αλλαγές στη βασική της φιλοσοφία, επενδύοντας στη σχέση που έχει δημιουργήσει με το τηλεοπτικό κοινό και στη σταθερότητα του παρουσιαστικού διδύμου.

Η ίδια ομάδα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα συνεχίσουν να προσεγγίζουν τα θέματα της ημέρας μέσα από διαφορετικές οπτικές, διατηρώντας τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας και τη χημεία που έχει χαρακτηρίσει την κοινή τηλεοπτική τους παρουσία. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται και πάλι η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA, με την εκπομπή να δίνει έμφαση στο πρωτογενές ρεπορτάζ, στις ζωντανές συνδέσεις και στην ανάλυση των σημαντικότερων γεγονότων από την Ελλάδα και τον κόσμο. Με την πρωινή τηλεοπτική ζώνη να αποκτά νέα δεδομένα τη φετινή σεζόν, το «Κοινωνία Ώρα MEGA» επιλέγει να στηριχθεί στη δοκιμασμένη συνταγή του και να επιστρέψει με τα ίδια πρόσωπα στο τιμόνι.