Στη γνώριμη -αν μη τι άλλο- θέση της επέστρεψε η Μάρα Ζαχαρέα, που ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, η έμπειρη δημοσιογράφος, μίλησε για το γεγονός ότι επανήλθε στη κανονικότητα, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ταυτόχρονα έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές που θέλει να κάνει στη ζωή της.


Διαβάστε: Κατερίνα Καραβάτου: "Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων" στο νέο "Στούντιο 4" (Βίντεο)

Μάρα Ζαχαρέα: "Δύσκολη η επιστροφή στη δουλειά"

Αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε, λοιπόν, για το πόσο δύσκολη ήταν η επιστροφή μετά τις διακοπές. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη, θα πω έως χάλια. Δεν το περίμενα καθόλου. Περίμενα να προσαρμοστώ πιο εύκολα, αλλά μου φάνηκε πολύ βαρύ φέτος», είπε σχετικά και συμπλήρωσε αναφορικά με το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκε στο γραφείο: «Να ακουμπήσω την τσάντα, να ακουμπήσω την άλλη τσάντα που έχω με τα ταπεράκια και να κοιτάξω λίγο γύρω μου και να πω "πω πω, τώρα εδώ πέρα θα βγάλουμε μια ολόκληρη χρονιά"».

Παράλληλα, η έμπειρή δημοσιογράφος έθεσε τους στόχους εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. «Να έχω μια σχετική ηρεμία, να μην εκνευρίζομαι πολύ, να κυλήσει η δουλειά ομαλά, να μην έχουμε πολύ δυσάρεστες ειδήσεις και κυρίως να μην έχουμε άσχημες ειδήσεις που αφορούν μικρά παιδιά, γιατί αυτό πάρα πολύ πια με στενοχωρεί, με βαραίνει τρομερά ψυχολογικά», είπε σχετικά.

"Δεν θα ασχολούμαι με λεπτομέρειες"

Σε ότι αφορά, για το αν θα ήθελε να κάνει φέτος κάτι διαφορετικά, εκείνη είπε: «Ναι, ότι δεν θα ασχολούμαι με πολύ μικρές λεπτομέρειες. Μερικές φορές παρασύρομαι και δίνω σημασία σε πράγματα που στο τέλος της ημέρας αποδεικνύονται κάπως ανούσια». Κλείνοντας, μάλιστα, η Μάρα Ζαχαρέα αναφέρθηκε στο θέμα των διακοπών: «Να συνεχίσω να πηγαίνω στη θάλασσα να κολυμπάω. Δεν θα το κάνω, γιατί θα αρχίσω να κρυώνω πολύ σύντομα, αλλά σαν στόχος, αν μπορούσα, θα μου άρεσε».

View this post on Instagram

A post shared by Mara Zacharea (@marazaharea)